Baby Cereals 5 Graansoorten 250 g

€ 2,23
(€ 0,89 / 100 g)

Indicatie

Het ontbijt is een belangrijk moment voor je kindje!
 
Na een goede nachtrust moet je baby weer energie opdoen. Met Nestlé® Baby Cereals ontdekt je kindje een heel palet van nieuwe smaken en texturen. Gezond en lekker.
 
De Cereals van Nestlé bevatten voedingsstoffen (ijzer, zink, vitamines A en C) die je baby helpen om zijn natuurlijke weerstand op te bouwen.
 
Poeder met 5 Granen om variatie te brengen in de voeding. Met melk te bereiden in de zuigfles of in een papje voor baby's vanaf 6 maanden.

Granen
Vanaf 6 maanden

Ingrediënten Baby Cereals 5 Graansoorten

Granen 99,2% (gehydrolyseerd tarwemeel, tarwemeel, gerst-, rogge-, maïs-, havermeel), minerale zouten (calciumcarbonaat, ijzerfumaraat, zinksulfaat), vitamines (C, E, niacine, B1, A, B6, foliumzuur, D), Bifidus (BL) cultuur, aroma: vanilline., Mogelijke sporen van melk.

Allergenen:
Tarwe, gerst, rogge, haver, melk (sporen)

Waarschuwing

Op een koele en droge plaats bewaren. De inhoud van het zakje binnen de 30 dagen na opening gebruiken.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Baby Cereals 5 Graansoorten 250 g
€ 2,23
(€ 0,89 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Baby cereals 5 graansoorten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nestlé Cereals 5 graansoorten voor baby's is een heel goed product om te gebruiken in fruitpapjes. Er zit geen suiker in en het zit boordevol vezels waardoor de stoelgang van de baby bevorderd wordt. Onmisbaar voor een kindje met constipatie of obstipatie, als bijkomend product om de stoelgang gemakkelijker te maken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nestle Granen om toe te voegen aan een papje of aan een melkflesje dat ik meestal 's avonds geef aan mijn dochtertje voor een lichte, maar toch vullende maaltijd waardoor ze beter doorslaapt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  idem als voor de honing en de rijst-vanillesmaak. Onze dochter drinkt haar fles graag, met volle teugen. de layout van het product is aantrekkelijk en vanzelfsprekend, de prijs is ook goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel erg tevreden over de service van het bedrijf Farmaline. Je kan vanuit je luie zetel online bestellen op gelijk welk moment. En ze leveren vanaf een bepaald bedrag gratis. Zalig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn baby houdt ervan! Het is geweldig, aangezien je ze kan toevoegen aan de fles en als mijn baby ouder is dan kan ik er een heerlijke puree mee maken. Ik wil dit product graag aan iedereen aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij het beste ontbijtproduct. Mijn baby begint de dag met goede granen die de maag vullen tot het middagmaal. Ik raad het sterk aan alle moeders aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  BABY cereals graansoorten IS Rich in carbohydrates slow to gain energy.Rich in vitamins and mineral salts.. Easy to digest.. BABY LIKE IT..It is easy to brew..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze kleine smult hier iedere morgen van. Ideale oplossing als je geen tijd hebt om een boterham te smeren en toch iets gezonds voor wil zetten. Jammer dat er geen grootverpakking van te krijgen is
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind deze het beste op de markt. Niet verkrijgbaar in de UK, daarom moet ik het importeren. Je maakt er 2x zoveel maaltijden mee omdat het meer consistent is en mijn kinderen zijn er gek op.

Baby Cereals 5 Graansoorten kopen

Je kan Baby Cereals 5 Graansoorten van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Graanproducten