€ 34,35
€ 24,73
Bespaar 28% (€ 9,62)
Promotie 28% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van B-Magnum 450mg 90 tabletten

Omschrijving van B-Magnum 450mg

Magnesium is een mineraal, dat voor ons organisme even onmisbaar is als calcium en ijzer. Magnesium (Mg) komt tussen in de werking van spieren en zenuwen : draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie. Het belang van magnesium wordt dikwijls onderschat en dit volkomen ten onrechte. Inderdaad, het komt in zoveel vitale functies tussen, dat er bij tekort, een hele waaier van problemen kunnen optreden. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en moet dat mineraal daarom uit de voeding halen. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Daarenboven doen bepaalde situaties de behoefte aan magnesium stijgen : zwangerschap, intense sportbeoefening en vermoeidheid.

Indicatie

Een voedingssupplement rijk aan magnesium dat bijdraagt tot normale spier- en zenuwfunctie.

Gebruik van B-Magnum 450mg

1 tablet B-Magnum® per dag volstaat, zelfs in gevallen van verhoogde magnesium-behoeften. De filmtabletten moeten met water doorgeslikt worden (niet met een andere drank).

Ingrediënten B-Magnum 450mg

B-Magnum® is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement, dat per filmtablet 450 mg (=120 % van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) magnesium-element (= zuiver magnesium) bevat. B-Magnum® bestaat in relatief kleine en makkelijk te slikken filmtabletten.

Magnesiumoxide – Vulstoffen: Zetmeel, Cellulose, Calciumfosfaat - Glansmiddelen: Gehydrogeneerde olie, Talk, Schellak - Bindmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose – Kleurstof: Titaandioxide. 1.12 kJ of 0.27 kcal per filmtablet.

Waarschuwing

Neem B-Magnum® steeds onmiddellijk na het eten in, en niet gelijktijdig met andere geneesmiddelen.
- Bij ernstige nierinsufficiëntie is het aan te raden een arts te raadplegen alvorens B-Magnum® in te nemen.
- Bewaar B-Magnum® op een koele en droge plaats (niet op een vochtige plaats zoals de badkamer).
- Bewaar de tablet in de originele blister tot op het moment van inname

B-Magnum® is een voedingssupplement; een voedingssupplement mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
€ 34,35
€ 24,73

Laatste reviews en ervaringen met B-Magnum 450mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Trouwe anti-kramp genoot...

  Reeds 20 jaar mijn trouwe anti-kramp genoot... met succes. Op aanraden van mijn arts gestart en niet meer gestopt met het dagelijks gebruik omwille van een schitterend resultaat. Ik raad het dan ook iedereen aan als je van je krampjes volledig verlost wil zijn. Oprecht tevreden met B-Magnum.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goedkoop en essentieel

  De B-Magnum is effectief tegen kramp in de spieren en nervositeit of voor het zenuwstelsel, het is goedkoop voor zo een hoge dosering en handig want je hoeft niet te denken aan vaak één innemen want één pet dag is genoeg .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief tegen krampen

  Door de statines die mijn man neemt om te vechten tegen zijn hoge cholesterol, had hij regelmatig zeer sterke krampen, vooral en vooral 's nachts. Sinds hij B-Magnum inneemt, zijn zijn de krampen sterk afgenomen of zelfs praktisch verdwenen. Zoals alle supplementen, helaas te duur.

  Was deze beoordeling nuttig?

B-Magnum 450mg kopen

Je kan B-Magnum 450mg van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium