€ 34,00
€ 27,88
Bespaar 18% (€ 6,12)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van B-Magnum 450mg 90 tabletten

Omschrijving van B-Magnum 450mg

Magnesium is een mineraal, dat voor ons organisme even onmisbaar is als calcium en ijzer. Magnesium (Mg) komt tussen in de werking van spieren en zenuwen : draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie. Het belang van magnesium wordt dikwijls onderschat en dit volkomen ten onrechte. Inderdaad, het komt in zoveel vitale functies tussen, dat er bij tekort, een hele waaier van problemen kunnen optreden. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en moet dat mineraal daarom uit de voeding halen. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Daarenboven doen bepaalde situaties de behoefte aan magnesium stijgen : zwangerschap, intense sportbeoefening en vermoeidheid.

Indicatie

Een voedingssupplement rijk aan magnesium dat bijdraagt tot normale spier- en zenuwfunctie.

Gebruik van B-Magnum 450mg

1 tablet B-Magnum® per dag volstaat, zelfs in gevallen van verhoogde magnesium-behoeften. De filmtabletten moeten met water doorgeslikt worden (niet met een andere drank).

Ingrediënten B-Magnum 450mg

B-Magnum® is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement, dat per filmtablet 450 mg (=120 % van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) magnesium-element (= zuiver magnesium) bevat. B-Magnum® bestaat in relatief kleine en makkelijk te slikken filmtabletten.

Magnesiumoxide – Vulstoffen: Zetmeel, Cellulose, Calciumfosfaat - Glansmiddelen: Gehydrogeneerde olie, Talk, Schellak - Bindmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose – Kleurstof: Titaandioxide. 1.12 kJ of 0.27 kcal per filmtablet.

Waarschuwing

Neem B-Magnum® steeds onmiddellijk na het eten in, en niet gelijktijdig met andere geneesmiddelen.
- Bij ernstige nierinsufficiëntie is het aan te raden een arts te raadplegen alvorens B-Magnum® in te nemen.
- Bewaar B-Magnum® op een koele en droge plaats (niet op een vochtige plaats zoals de badkamer).
- Bewaar de tablet in de originele blister tot op het moment van inname

B-Magnum® is een voedingssupplement; een voedingssupplement mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
€ 34,00
€ 27,88

Laatste reviews en ervaringen met B-magnum 450mg

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten om meteen een voldoende hoge dosis magnesium binnen te krijgen. Soms neem ik 's avonds nog een 2de omwille van rusteloze benen. Tegen rusteloze benen lijkt het me niet te helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben nog maar pas begonnen met deze magnesiumpillen , dus eigenlijk kan ik er nog geen gunstige resultaten over neer schrijven . Ik neem dit al een hele tijd en vond dit soort magnesium op uw site
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor de spieren en het zenuwstelsel. Ben hierover zeer tevreden en blijf de dagelijkse hoeveelheid van 1 capsule gebruiken. Ben zeer tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit product al sinds vorig jaar om de winter door te komen zonder al te veel ziektetoestanden , ik vind wel goed en het is bovendien gemakkelijk om te nemen, er zit zo een laagje op dat maakt dat je het gemakkelijk met wat water kan inslikken
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat ik vrij compleet en geconcentreerd vind, vandaar het belang om het met voedsel in te nemen. Voorkomt spierkrampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten al jaren en ze zorgen er echt voor dat je minder vermoeid bent en vooral mijn spierspasmen ( zenuwtrek zoals wij dat noemen) zijn sterk vermindert. Onlangs het ook aan mijn man gegeven en hij is ook zeer tevreden erover. Hij neemt ze nu een maand en voelt zich minder moe en fitter in het hoofd. Ook zijn spierspasmen tijdens zijn slaap zijn ook veel vermindert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is een voedingssupplement dat me werd aanbevolen wegens gebruik van maag- en hartmedicatie! zo wordt mijn magnesium gehalte op peil gehouden want door die medicatie niet altijd het geval is. wordt ook aanbevolen bij stress en sporten! gemakkelijk in te nemen buiten het eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb dikwijls 's nachts last van krampen in mijn benen. Als ik B-Magnum gedurende 1 week neem dan zijn mijn nachtelijke krampen verdwenen. Gebruik best 1 doos
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product neemt mijn oom voor zijn dagelijks wederkerende krampen; Nu hij B_Magnum inneemt heeft hij geen krampen meer gehad! HIj neemt dit 's morgens in en is heel de dag krampvrij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed werkende magnesium. Enkele jaren geleden zijn hiermee mijn migraineaanvallen heel fel verminderd. Ben deze terug beginnen nemen na enorme nekklachten met hoofdpijn. Na 1 week was er al een opmerkelijke verbetering. Via Farmaline is dit produkt veel goedkoper dan bij de plaatselijke apotheker. Een aanrader!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product elke dag in, het is aan te raden om stress te verminderen en het probleem van spasmen in het gezicht te verminderen. Ik raad het echt aan iedereen aan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al lange tijd magnesium. Maar deze doos van 90 tabletten is echt financieel voordelig. Dus een zeer interessante prijs/kwaliteit verhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product reeds vele jaren tegen beenkrampen en dat met zeer bevredigend resultaat.Ik kan deze B-Magnum dan ook ten zeerste aanraden.Eén tablet per dag volstaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voedingssupplement al enkele jaren omwille van gezondheidsredenen. Ik heb andere merken geprobeerd maar ben ervan overtuigd dat dit merk, deze samenstelling kwalitatief en tevens betaalbaar is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product verlicht en/of verhindert spierkrampen bij het intensief sporten. Het is tot nu toe de beste B-vitamine formule die ik al probeerde en ze geeft zeer goede resultaten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn arts extra magnesium genomen gedurende 6 maanden om mijn energiepeil op te krikken en B-Magnum heeft ertoe bijgedragen dat ik me nu veel fitter voel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product! Tabletten zijn gemakkelijk om in te nemen en komen in een verpakking die groot genoeg is om een ganse kuur te doen. Neem het al lange tijd in en voel me energieker + is goed voor mn spieren. Dit merk was me trouwens ook aangeraden door de huisarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had vroeger veel last van krampen in de kuiten, maar sinds ik deze magnesium tabletten gebruik is dit bijna volledig verdwenen.. ook mijn schoonmoeder en een vriend gebruiken ze met zeer goede resultaten!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed voedingssupplement, ontspant de spieren en zorgt er voor dat geen ijzer tekort hebt.Dagelijks 1 tablet is goed voor een stralende gezondheid. Zeker aan te raden bij vermoeidheid en burn -out
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit suplement gebruik ik al een lange tijd vanwege dat het mijn beperking ondersteunt, makkelijk in te nemen, smaakloos en afdoende dosis met één tablet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product,ik neem dagelijks 1 tablet in ,goed voor de spieren en geeft energie ook.Als ik ze niet inneem voel ik het verschil.Ik heb al eens een ander merk gebruikt maar B MAGNUM 450 Mg zijn de beste.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  B-Magnum helptgoed tegen spierkrampen, ik gebruik het al heel lang...ik ben er zeer tevreden over. Bij hevige spierkrampen en -pijnen neem ik 2 tabletten voor zolang het nodig is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem een dagelijkse dosis elke morgen en hou daarmee perfect krampen in mijn voeten onder controle. Als ik langdurig in dezelfde houding moet zitten verhoog ik mijn inname tot 2 per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 57 jaar neem dagelijks B-Magnum 450 Mg. Ik sport veel en dit product is heel goed tegen de krampen tijdens het sporten en houdt vermoeidheid tegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product is een echte aanrader in perioden van vermoeidheid en stress, examenperiodes.Het helpt ook heel goed tegen spierkrampen in de kuiten, bv. ikzelf neem het bijna het ganse jaar door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  uitstekend medicamnet als je veel last hebt van krampen in benen, voeten, tenen en handen. Een tablet per dag volstaat voor mij meestal, soms al eens 2 per dag maar dar is uitzonderlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik voel mij veel fitter sinds ik b magnum neem , geen opvliegers meer , minder moe en vol energie.dit produkt is aan iedereen aan te raden omdat ons lichaam magnesium nodig heeft om goed te functioneren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  altijd had ik veel last van spierpijn op aanraden van de huisarts ben ik B Magnum beginnen nemen met een goed resultaat na een paar weken voelde ik een verschil !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product heeft zeker al zijn nut bewezen ,sinds ik het gebruik heb ik veel minder last van b.v. krampen in mijn benen tijdens de nacht en dan ook veel minder spierpijnen , ik kan het iedereen aanbevelen die met die problemen worstelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  geweldig product,ik neem dit al minstens een jaar elke dag.goed tegen zenuwen en spierkrampen,als ik al eens even zonder zit voel ik me onmiddelijk slap
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product is zeer goed zeker als je na de 50 krampen onder controle wil krijgen, het is een aanvulling die geen schade veroorzaakt en het houd ook de nachtelijke brui krampen weg
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had vorig jaar last van mijn spieren, vermoedelijk omdat ik statines dien te nemen. Toen begon ik B-Magnum in te nemen en ongemerkt zijn mijn problemen veel verminderd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletten zijn makkelijk te slikken en bevatten de juiste hoeveelheid magnesium. Qua prijs is de grote verpakking een van de voordeligste magnesiumsupplementen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik B-magnum gebruik heb ik nog zelden last van krampen in de kuiten en vooral in de voeten en de tenen. Ik raad dit product iedereen aan die te maken heeft met spierkrampen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product en helpt echt wel voor me. In tegenstelling tot een vriendin van me moet ik er wel 2 per dag nemen in de vroege avond. Jammer dat de extra gratis hoeveelheid niet meer verkrijgbaar is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zéér goede kwaliteit voor een faire prijs; helpt om spieren te ontspannen en bij het inslapen; mijn dementerende moeder kan hiermee de slaap vatten in combinatie met een plantaardig slaapmiddel
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  B-Magnum is een aanvulling van magnesium aan de dagelijkse behoefte. Het voorkomt spierkramp, hetzij in de vingers, benen, voeten, enz. Het is vooral een uitkomst voor mensen die bijvoorbeeld 's nachts geplaagd worden door plots opkomende verkramping.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In de wintermaanden en in geval van stress, doe ik regelmatig eens een kuur van magnesium. Blijkbaar verbruikt je lichaam ook meer magnesium als je stress hebt, hoorde ik ooit eens...
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Kleine tabletjes = makkelijk in te nemen; uiteraard geen wonderen verwachten na 2 weken! Veronderstel een volledige kuur nemen en indien nodig extra verpakking.

B-Magnum 450mg kopen

Je kan B-Magnum 450mg van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium