€ 5,40
€ 4,86
(€ 6,48 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,54)

Omschrijving van Arthrodont Classic Tandpasta

De tandpasta Arthrodont Classic tandpasta zorgt voor een effectieve reiniging van de tanden en helpt bij het verbeteren van de gezondheid van het tandvlees. Het is geschikt vooral voor mensen met ontstoken tandvlees of epirrrepeis, een lichte zwelling. De Arthrodont Classic tandpasta, die glycyrrhetinezuur bevat, staat bekend voor zijn verzachtende eigenschappen, helpt om de gezondheid van het tandvlees te verbeteren en vereenvoudigt het poetsen.

Gebruik van Arthrodont Classic Tandpasta

Poets twee of drie keer per dag, na de maaltijd. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar. Niet inslikken.

Ingrediënten Arthrodont Classic Tandpasta

SORBITOL, HYDRATED SILICA, NICOMETHANOL HYDROFLUORIDE, PEG-32, AQUA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PEG-12 DIMETHICONE, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA, CI 19140, CI 42090, GLYCYRRHETINIC ACID, LINALOOL, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM PROPYLPARABEN, SODIUM SACCHARIN.
Arthrodont Classic Tandpasta 75 ml
€ 5,40
€ 4,86
(€ 6,48 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Arthrodont classic tandpasta

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Na klachten over gevoelig tandvlees heeft mijn tandarts Arthrodont classic tandpasta aanbevolen. Sinds ik dit gebruik heb ik er helemaal geen last meer van.

Arthrodont Classic Tandpasta kopen

Je kan Arthrodont Classic Tandpasta van het merk Pierre Fabre, geproduceerd door PIERRE FABRE SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta