€ 39,95
€ 25,97
Bespaar 35% (€ 13,98)
Promotie 35% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
 • HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
 • LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
 • Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.
Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Rode gist rijst

Rode gist rijst komt van een microscopische schimmel, Monascus purpureus, die wordt gekweekt op rijst. Dit micro-organisme produceert een kenmerkend rood pigment waaraan de gist zijn naam dankt.
Rode gist rijst wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het belangrijkste bestanddeel is monacoline K, een natuurlijk actief bestanddeel om uw cholesterol te beheersen op een efficiënte manier met een uitstekende tolerantie.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist, omega 3 en Q10.

Gebruik van Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet bevat: Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist (Monascus purpureus 3 % of 10 mg monacoline K totaal) 335 mg, Vulstoffen (microkristallijne cellulose, cellulosegel, calciumfosfaat), Co-enzyme Q10 50 mg, Maltodextrine, Anti-klontermiddelen (vernette natriumcarboxymethylcellulose, vernette cellulosegom, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone), karmijnrood: < 0 ,03 %.

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 39,95
€ 25,97

Laatste reviews en ervaringen met Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  ARTERIN +

  Ik gebruik dit voedingssupplement ondertussen al 5 maanden. Het beoogde effect (verlaging negatieve Cholesterolwaarden) sorteert in redelijke mate het beoogde effect. Ook ervaar ik geen neveneffecten of bijverschijnselen. Dus OK voor mij om verder te gebruiken en aan te bevelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectieve cholesterolbeheersing

  Zeer goed om overtollige cholesterol, statine van natuurlijke oorsprong (rode rijstgist), zonder bijwerkingen te bestrijden! Ik gebruik ook cholesfytol Plus, dat dezelfde actie heeft, maar hier wilde ik gebruik maken van de grote promotie, 90 tabletten + 30 gratis!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  1ste maal gebruikt.

  Hopelijk binnenkort resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?

Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS van het merk Arterin , geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol