€ 34,95
€ 24,47
Bespaar 30% (€ 10,48)
Promotie -30% korting geldig t.e.m. 30/09/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arterin Plus + 30 Tabletten GRATIS

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
 • HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
 • LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
 • Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.
Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Rode gist rijst

Rode gist rijst komt van een microscopische schimmel, Monascus purpureus, die wordt gekweekt op
rijst. Dit micro-organisme produceert een kenmerkend rood pigment waaraan de gist zijn naam dankt.
Rode gist rijst wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het belangrijkste
bestanddeel is monacoline K, een natuurlijk actief bestanddeel om uw cholesterol te beheersen op een
efficiënte manier met een uitstekende tolerantie. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist, omega 3 en Q10.

Gebruik van Arterin Plus + 30 Tabletten GRATIS

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Plus + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet bevat: Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist (Monascus purpureus 3 % of 10 mg monacoline K totaal) 335 mg, Vulstoffen (microkristallijne cellulose, cellulosegel, calciumfosfaat), Co-enzyme Q10 50 mg, Maltodextrine, Anti-klontermiddelen (vernette natriumcarboxymethylcellulose, vernette cellulosegom, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone).

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.
Arterin Plus + 30 Tabletten GRATIS 90+30 tabletten
€ 34,95
€ 24,47

Laatste reviews en ervaringen met Arterin plus + 30 tabletten gratis

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit geneesmiddel past mij heel goed omdat het geen statines bevat. Het resultaat is niet perfect, maar het komt zeer dicht in de buurt van het verwachte resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Medicatie tegen cholesterol van huisarts gaf na 3 maand slechts een daling van 3 punten, gaf wel veel beenkrampen. Na 3 maand arterin geen krampen en cholesterol 23 punten gedaald.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt doeltreffend om de cholesterol op peil te houden. Wordt heel goed verdragen ; er is geen enkele ervaring met mogelijke neveneffecten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pas bij mijn volgend bloedonderzoek zal ik kunnen zien of dit natuurlijk middel tegen te hoge cholesterolwaardes zijn werk doet. Ik hoop dat mijn LDL cholesterol dan gezakt zal zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten op aanraden van de dokter en moet zeggen dat ik geen krampen meer heb in mijn kuiten wat ik vroeger wel had en ook geen stijfheid meer heb in mijn lichaam
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement, het is nu 3 jaar dat mijn man en ik werden geadviseerd door onze cardioloog, om onze cholesterol te verminderen. En het werkt! Josie - Alex
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog te jong voor echte medicatie tegen hoge cholesterol. De huisdokter heeft me dan deze tabletten aangeraden. Nu er ook Arterin plus in de handel is, ben ik op deze overgestapt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  WIj gebruiken Aterin Plus reeds vele jaren regelmatig, dit om de cholesterol te verlagen of pijl te houden. Mijn vrouw en ikzelf voelen ons daar zeer goed bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super voordelig tov mijn eigen apotheek. Ideaal voor het verlagen van de slechte cholosterol. Ik gebruik dit dagelijks. Nu wachten op mijn volgende bloedafname resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook,dit product is gekend bij me Waarom veel meer te betalen bij de gewone apotheek als we online het product aan een veel lager tarief kunnen verkrijgen En de vlotte service en de correcte opvolging van de bestelling verloopt super Ik laat dit ergens op andere plaats leveren dus het pakket komt steeds in goede levering terecht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel prima artikel voor een heel voordelige prijs, ik neem deze tabletten al enkele maanden en mijn cholesterol is daardoor goed op peil te houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin plus werk bij mij heel goed . Sedert ik dit product neem is mijn cholesterol gehalte goed en ik heb , in tegenstelling tot de gangbare statines , geen nevenwerkingen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eenvoudig te bestellen en te betalen. Vlugge verwerking van de bestelling. Vlugge levering. Veel goedkoper dan in de apotheek bij ons. We zullen zeker nog bestellingen doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze tabletten besteld voor mijn vader: zelfde kwaliteit maar wel een pak goedkoper dan in de apotheek. Zeker aan te raden dus, want waarom zou je meer betalen?

Arterin Plus + 30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Arterin Plus + 30 Tabletten GRATIS van het merk Arterin, geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol