Arterin Plus 180 Tabletten

€ 58,00
€ 46,40
Bespaar 20% (€ 11,60)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Arterin Plus 180 Tabletten

Omschrijving van Arterin Plus

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
- HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
- LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.

Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist.

Gebruik van Arterin Plus

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Plus

Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist ( monascus purpureus) 335mg (bevat Monacoline K totaal 3% ( Mk + Mka), 50 mg co-enzyme Q10, vulstoffen: microkristallijne cellulose, calciumfosfaat, maltodextrine, anti klonteringsmiddelen: natrium carboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, stabilisator: polyvinylpyrrolidon

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.
Arterin Plus 180 Tabletten
€ 58,00
€ 46,40

Laatste reviews en ervaringen met Arterin plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor het verlagen van Cholesterol vooral wanneer je nog niet zeer hoog staat , voor een randgeval onder controle te houden . Is toch altijd nog beter dan de medicatie te nemen tegen Cholesterol die dan ook nevenwerkingen geeft en dat is een natuurlijk product zonder nevenwerking .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door deze Arterin plus daalt mijn cholesterol. Alle andere medicijnen gaven bij mij bijwerkingen. Te weten overlast aan de gewrichten. Dit is met deze supplementen niet het geval.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  De tijd van inname is nog te kort. Zullen iets laten weten bij de volgende bloed afname of het resultaat dat we hoopte er is. Dit zal waarschijnlijk binnen drie maanden zijn.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ter vervanging voor staties, wens ik dit product te proberen. ik kan op vandaag nog geen resultaten geven gezien ik toch een 2-tal maanden dien te wachten vooraleer terug bloedafname . leverservice heel goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij nemen met 3 personen thuis dit product, en voor elk is de cholesterol waarde aanzienlijk gedaald. Natuurlijk product heeft de voorkeur op synthetische producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn colestrol stond te hoog met arterin plus staat men colestrol terug goed en ben ik ook van plan dit verder te nemen het is een produkt op basis van rode rijst zeker niet schadelijk voor mij doet het wat het moet doen colestrol omlaag helpen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin plus zorgt er bij mij in ieder geval voor, dat de cholesterol aan het dalen is! Na lange tijd op de voeding te letten leverde dat niet veel resultaat op, op aanraden van de dokter gestart met Arterin plus en zie...na 4 maanden opnieuw een bloedafname laten doen om de cholesterol te meten....omlaag! Blijven gebruiken is het advies van mijn dokter! Door toevoeging van het co-enzyme Q10 in de tabletten, zou er geen spierpijnen mogen optreden bij langdurig gebruik. Tot nu heb ik daar nog altijd geen last van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem Arterin nu al meer dan een jaar en mijn cholesterolwaarden blijven goed. Volgens de dokter zou dit dezelfde werking hebben dan mijn vorige medicatie maar dan op plantaardige basis.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Anterin plus gebruiken we reeds een jaar, af en toe nemen we dat als voeding supplement. De rode rijst en de Q10 kunnen wel een voordeel bijbrengen voor een goede gezondheid, dat is af te wachten, maar het valt mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Iedereen zou een cholesterol verlagend product moeten nemen. Mannen boven de vijftig. Vrouwen boven de zestig jaar. Dit om dementie en alle andere kwalen tegen te gaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin Plus (met Q10) zijn iets kleinere tabletten dan de gewone Arterin en ik heb daardoor de indruk dat ze iets makkelijker verteerbaar zijn. In deze grote verpakking zijn ze ook erg voordelig in vergelijking met de kleinere verpakkingen. Nu nog afwachten of bij het volgend bloedonderzoek de cholesterol effectief gedaald is.

Arterin Plus kopen

Je kan Arterin Plus van het merk Arterin, geproduceerd door OMEGA OTC, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol