€ 48,00
€ 43,20
Bespaar 10% (€ 4,80)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Arterin Forte 90 tabletten

Omschrijving van Arterin Forte

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
- HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
- LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.

Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist.

Gebruik van Arterin Forte

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Forte

1 tablet bevat: poeder van rijst gefermenteerd door rode gist 600 mg (Monascus purpureus 3% of 10 mg monacoline K totaal), Vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumfosfaat), Maltodextrine, Antiklontermiddelen (vernet natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone).

Waarschuwing

Is lactose-en glutenvrij.
Arterin Forte 90 tabletten
€ 48,00
€ 43,20
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Arterin forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  veel voordeliger in prijs en juist hetzelfde product. Wij nemen dit voor onze colosteron en het werkt werkelijk. Hebben geen spierpijnen meer, hadden dit heel veel met de echte pillen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit artikel is door de dokter aangeraden om mijn cholesterol te verlagen , en ik gebruikt dit nu meer dan 1 jaar en cholesterol waarde is heden onder controle zonder nevenwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt heb ik besteld voor een vriend van mij die dit al geruime tijd gebruikt voor het verlagen van zijn cholesterol en dit met succes. Zelfs in het ziekenhuis geloofden ze eerst niet dat dit produkt helpt bij de verlaging van cholesterolgehalte want hadden statines voorgeschreven. Nu ze echter het resultaat van Arterin Forte zien hebben ze hem aangeraden dit product verder te blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima om de cholesterol te doen dalen het daalt spectaculair een aan te raden product geen spierpijn ben heel tevreden over dit product op aanraden van arts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze inneem is mijn cholesterol aanzienlijk gedaald. Zeker aan te raden in combinatie met een evenwichtig dieet en dit om mijn cholesterol blijvend laag te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al veel cholesterolverlagende medicijnen gebruikt maar dit slaat aan, LDL en HPL waarden zijn zo goed als normaal en geen spierpijnen bij het sporten. Wat ik belangrijk vind is, dat ik mijn etenspatroon kan behouden, wat vroeger zonder medicijnen zo goed als spartaans was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ooit op aanraden van de huisarts gekocht omdat ik bijwerkingen had op andere medicatie. Super goed en veel goedkoper dan in de reguliere apotheek. Doet wat het moet doen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na lang aarzelen van de medici hebben ze eindelijk ingezien dat dit product wel degelijk helpt tegen hoge Cholestorol ( van 320 naar 187). Werd ziek van al die andere medikatie tegen hoge cholestorol.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn resultaat bloedonderzoek was héél goed na inname van 1 doos arterie forte! ik kan met een gerust hart de inname verder zetten. Statines niet nodig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed supplement. De werking is bij mij bevestigd door de waarde van de cholesterol bij het bloedonderzoek. Dit zal ik zeker blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin Forte helpt je cholesterol te verlagen .Het duurt wel wat langer om volledig resultaat te hebben in vergelijking met de traditionele geneesmiddelen maar je hebt dan ook geen neveneffecten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arteirin Forte geeft het bewijs doeltreffend cholesterol gehalte te verlagen in combinatie met aangepaste voeding zonder bijwerking die heel belangerijk zijn voor zowel spieren en andere nevenwerkingen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super product tegen de cholesterol ! Op aanraden van de arts neem ik dit al geruime tijd !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit was mijn eerste bestelling op farmaline. Ben zeer tevreden over de ganse lijn: makkelijk te bestellen, verschillende leveringswijzen, duidelijke website, vlotte en snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin Forte is een natuurlijk product op basis van rode rijst gist dat de cholesterolspiegel flink verlaagt en heeft normaal geen bijwerkingen tenzij men last heeft van spierpijn zou deze kunnen verhogen,vraag daarom raad aan een goede natuur apotheker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed product voor de cholesterol. verlaagd de cholesterol op een natuurlijke manier zonder last van krampen in de benen zou het iedereen aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is een goed alternatief voor de cholesterolverlagende medicijnen. Deze medicijnen veroorzaakten bij mij ernstige bijwerkingen in de vorm van hevige gewrichtspijnen. Met dit porduct nergens last van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficient product. Ons hondje heeft problemen met de knieschijf en door het gebruik van het product is dit aanzienlijk verbeterd. De dierenarts raad aan dit product te blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Alternatief hulpmiddel tegen te hoge cholesterol in de vorm van natuurlijke statines (geen medicatie maar = voedingssupplement) Raadpleeg eerst een arts want het is niet voor iedereen van toepassing, bij mij hielp het niet. Mijn probleem was anders: ik had geen te hoge cholesterol, bij mij was de HDL te laag. Bij mijn echtgenote helpt het wel degelijk cholesterol velagend en LDL verlagend. Dit is een alternatief hulpmiddel voor wie het te vroeg vindt om met dagelijkse medicatie te beginnen. Eén nadeel, het is wel duurder dan medicatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product werkt echt. geen medicijnen. meer. slikken en de golesterol is duidelijk naar beneden ik kan het iedereen aanraden zonder medicijnen met een vervelende bijwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Huisarts heft dit geneesmiddel (dat niet door het ziekenfonds wordt terugbetaald) voorgeschreven in plaats van Cholemed. Het resultaat is tot nog toe goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hetzelfde als voor de zenixX plus geldt hier ook mijn beoordeling over de arterin forte. Ik geloof in deze behandelingen en zou het op prijs stellen mocht ik niet meer moeten overschakelen op scheikundige produkten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed cholesterol verlagend medicijn met bijna geen nevenwerkingen. Beter dan de andere cholesterol verlagende medicijnen die me heel veel nevenwerkingen gaf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product , de symptomen nemen af . Ik voel me veel beter dankzij Arterin Forte , had ik het geweten was ik er veel vroeger aan begonnen .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt wordt zeer aangeprezen door cardiologen en werd mij aangeraden door de sportarts. Ik hoop van harte dat het werkt en dat ik daardoor niet zal moeten overstappen naar medicatie...even geduld tot de volgende bloedafname dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit moet je s'avonds nemen dan helpt dat goed tegen te hoge cholesterol. heb hierbij geen enkel bijwerking ondervonden.Wel nogal een grote tablet om door te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van onze huisarts dit produkt gekocht voor mijn man. Hij is er heel content van, vndaar dat ik het reeds 2 maal besteld heb en in de toekomst nog zal bestellen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak is neutraal, handige en overzichtelijke verpakking , de artsen geloven sterk in dit produkt. Geen oprispingen of 't zuur na het gebruik. Wel grote pilenom te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt goed om de slechte cholesterolwaarden naar beneden te krijgen. De gewone Arterin werkte bij mij niet krachtig genoeg, daarom overgeschakeld op de Forte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed voeding supplement.Reeds na drie maanden was mijn cholesterol van 223 naar 159 gezakt en dit zonder de minste bijwerkingen Elke dag s'morgens een pil

Arterin Forte kopen

Je kan Arterin Forte van het merk Arterin, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol