Arterin + 30 Tabletten GRATIS 90 + 30 Tabletten

€ 27,00
€ 20,25
Bespaar 25% (€ 6,75)
Op voorraad
Bijsluiter van Arterin + 30 Tabletten GRATIS 90 + 30 Tabletten

Omschrijving van Arterin + 30 Tabletten GRATIS

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
- HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
- LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.

Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist.

Gebruik van Arterin + 30 Tabletten GRATIS

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet bevat: poeder van rijst gefermenteerd door rode gist 335 mg (Monascus purpureus 3% of 10 mg monacoline K totaal), Vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumfosfaat), Maltodextrine, Antiklontermiddelen (vernet natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone).

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.

Arterin + 30 Tabletten GRATIS 90 + 30 Tabletten
€ 27,00
€ 20,25

Laatste reviews en ervaringen met Arterin + 30 tabletten gratis

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer voordelige verpakking. Arterin helpt mij mijn cholesterol op een gunstig peil te houden, mits een gezonde levensstijl. Een minpuntje is de nogal hoge prijs in vergelijking met de gangbare statines.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verdraag dat middel heel goed maar heb er toch gewrichtspijn van.Bestaat er een ander natuurlijk middel die deze bijwerkingen niet heeft.Beleefde groeten Gina
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij veel mensen geven de bekende cholesterolverlagende medicijnen akelige bijwerkingen zoals erge spierpijn in de benen. Arterin is een geweldig alternatief, zonder bijwerkingen met een goed resultaat. De bestelling bij en verzending door Farmaline verloopt eenvoudig, snel en perfect. Ook.telefonisch verleent Farmaline prima service.

Arterin + 30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Arterin + 30 Tabletten GRATIS van het merk Arterin, geproduceerd door OMEGA OTC, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol