€ 41,70
€ 32,94
Bespaar 21% (€ 8,76)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/10/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Artechol in

ARTECHOL In is een unieke en innovatieve combinatie van rodegistrijst, de gepatenteerde bacterie Lactobacillus rhamnosus Lipo671®, choline en thiamine. ARTECHOL In®© draagt bij tot het behoud van een evenwichtig cholesterolgehalte.

ARTECHOL In is gestandaardiseerd op 3%, wat betekent dat elke capsule ARTECHOL In exact 10 mg monacoline K bevat (dosis in overeenstemming met de Europese referentiewaarden). ARTECHOL In bevat monacoline K dat hoofdzakelijk aanwezig is in zijn zuurvorm (90%) en in geringere hoeveelheid in zijn lactonvorm (10%). De aanwezigheid van een hoger gehalte aan de zuurvorm garandeert een betere tolerantie door de patiënt (minder bijwerkingen).

Indicatie

ARTECHOL In®© draagt bij tot het behoud van een evenwichtig cholesterolgehalte.

Gebruik van Artechol in

 • 1 capsule 's avonds voor het slapengaan.
 • Mag zonder onderbreking het hele jaar door worden gebruikt.

Ingrediënten Artechol in

Met rode gist gefermenteerd rijstpoeder 333,4 mg (gestandaardiseerd op 3,0% monacoline K = 10 mg/capsule), cholinebitartraat 210 mg, Lactobacillus rhamnosus Lipo671® 10 mg, FructoOligoSaccharide 5 mg, thiaminechloorhydraat 1,5 mg (100% ADH); stabilisator: magnesiumstearaat; vulstof: maltodextrine; antioxidant: ascorbinezuur; capsule: E129, E171, gelatine.

Waarschuwing

 • ARTECHOL In mag zonder onderbreking, heel het jaar door worden gebruikt.
 • Geen rijstpoeder gefermenteerd met rode gist samen met pompelmoessap innemen.
 • Uit voorzorg wordt met rode gist gefermenteerd rijstpoeder afgeraden tijdens de zwangerschap of borstvoeding, bij kinderen en adolescenten.
 • Raadpleeg je arts of apotheker als je ouder bent dan 70 jaar, bij gelijktijdig gebruik van een geneesmiddel tegen cholesterol, als je intolerant bent voor statines of als je last hebt van lever-, nier- of spierproblemen.
Artechol in 90 capsules
€ 41,70
€ 32,94

Laatste reviews en ervaringen met Artechol in

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De nemen mijn man en ik voor de cholesterol omdat die durft negatief te zijn zonder en met deze s'avonds voor t slapen gaan te nemen dat dit voor ons een capsule die tijdens de nacht zijn best doet voor een goede cholesterol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product voor te hoge cholesterol geen nevenwerkingen. Ik gebruik het als aanvulling van een ander geneesmiddel dat niet plantaardig is. De kans zit erin dat ik het andere kan afbouwen.

Artechol in kopen

Je kan Artechol in van het merk Artechol, geproduceerd door PHACOBEL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol