€ 41,70
€ 32,94
Bespaar 21% (€ 8,76)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Artechol in

ARTECHOL In is een unieke en innovatieve combinatie van rodegistrijst, de gepatenteerde bacterie Lactobacillus rhamnosus Lipo671®, choline en thiamine. ARTECHOL In®© draagt bij tot het behoud van een evenwichtig cholesterolgehalte.

ARTECHOL In is gestandaardiseerd op 3%, wat betekent dat elke capsule ARTECHOL In exact 10 mg monacoline K bevat (dosis in overeenstemming met de Europese referentiewaarden). ARTECHOL In bevat monacoline K dat hoofdzakelijk aanwezig is in zijn zuurvorm (90%) en in geringere hoeveelheid in zijn lactonvorm (10%). De aanwezigheid van een hoger gehalte aan de zuurvorm garandeert een betere tolerantie door de patiënt (minder bijwerkingen).

Indicatie

ARTECHOL In®© draagt bij tot het behoud van een evenwichtig cholesterolgehalte.

Gebruik van Artechol in

 • 1 capsule 's avonds voor het slapengaan.
 • Mag zonder onderbreking het hele jaar door worden gebruikt.

Ingrediënten Artechol in

Met rode gist gefermenteerd rijstpoeder 333,4 mg (gestandaardiseerd op 3,0% monacoline K = 10 mg/capsule), cholinebitartraat 210 mg, Lactobacillus rhamnosus Lipo671® 10 mg, FructoOligoSaccharide 5 mg, thiaminechloorhydraat 1,5 mg (100% ADH); stabilisator: magnesiumstearaat; vulstof: maltodextrine; antioxidant: ascorbinezuur; capsule: E129, E171, gelatine.

Waarschuwing

 • ARTECHOL In mag zonder onderbreking, heel het jaar door worden gebruikt.
 • Geen rijstpoeder gefermenteerd met rode gist samen met pompelmoessap innemen.
 • Uit voorzorg wordt met rode gist gefermenteerd rijstpoeder afgeraden tijdens de zwangerschap of borstvoeding, bij kinderen en adolescenten.
 • Raadpleeg je arts of apotheker als je ouder bent dan 70 jaar, bij gelijktijdig gebruik van een geneesmiddel tegen cholesterol, als je intolerant bent voor statines of als je last hebt van lever-, nier- of spierproblemen.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 41,70
€ 32,94

Laatste reviews en ervaringen met Artechol in

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  met dit natuurproduct kan ik mijn cholesterolgehalte op de juiste wijze handhaven. Dit voedingssupplement heeft geen nadelen. Ik gebruik het al een paar jaar,
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product maakt het mogelijk om het slechte cholesterol effectief te verlagen. Ik gebruik het al enkele maanden om absoluut aan te bevelen dat het door mijn huisarts is aanbevolen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik kan mij behelpen om mijn cholesterol onder controle te houden zonder zware andere medicatie. Ik neem dit voedselsuplement reeds verschillende jaren en met positief resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Artechol al verscheidene jaren en mijn cholesterolgehalte is aanzienlijk gedaald. Telkens ik bij de dokter langsga voor bloedcontrole, wordt dit ook gecontroleerd en steeds zakt mijn cholesterol; dus een topproduct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zonder statines...zeer belangrijk voor mensen met artrose, reuma,....zeer efficiënt!!!makkelijk in te nemen en geen bijwerkingen....handige verpakking en goede prijs/kwaliteit....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De nemen mijn man en ik voor de cholesterol omdat die durft negatief te zijn zonder en met deze s'avonds voor t slapen gaan te nemen dat dit voor ons een capsule die tijdens de nacht zijn best doet voor een goede cholesterol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product voor te hoge cholesterol geen nevenwerkingen. Ik gebruik het als aanvulling van een ander geneesmiddel dat niet plantaardig is. De kans zit erin dat ik het andere kan afbouwen.

Artechol in kopen

Je kan Artechol in van het merk Artechol, geproduceerd door PHACOBEL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol