€ 19,50
€ 17,55
Bespaar 10% (€ 1,95)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Armolipid 30 tabletten

Omschrijving van Armolipid

Cholesterol is een vetstof die voor we voor een derde uit onze voeding halen, en waarbij de overige twee derden wordt aangemaakt door onze lever. Er bestaat maar één soort cholesterol maar meerdere transportsystemen van cholesterol. HDL (High Density Lipoproteins), ook wel goede cholesterol genoemd, en LDL (Low Density Lipoproteins), de zogeheten slechte cholesterol. Te veel slechte cholesterol kan zich opstapelen tegen de wanden van de bloedvaten en zich daar ophopen. Dit kan het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk verhogen, met name op myocardinfarct en cerebraal vasculair accident. Evenwichtige voeding, met veel fruit en groenten, en weinig verzadigde vetten, regelmatig bewegen en stoppen met roken helpen bij de strijd tegen slechte cholesterol. De voedingssupplementen van het gamma ArmoLipid geven ondersteuning en helpen om een optimaal cholesterolgehalte te behouden.

Voedingssupplement met polycosanol, rode gist rijst, foliumzuur, co-enzym Q10 en astaxanthine

Armolipid is een natuurlijk voedingssupplement met rode gist rijst, polycosanol, foliumzuur, co-enzym
- Rode gist rijst in Armolipid wordt verkregen onder gestandaardiseerde omstandigheden en wordt geproduceerd door de fermentatie
van rijst (Oryza sativa) met een bepaalde stam van Monascus purpureus, geselecteerd voor een optimale opbrengst van monacoline K.
- Polycosanol is een mengsel van natuurlijke vetalcoholen die aanwezig zijn in de wasachtige matrix van suikerriet (Saccharum officinarum),
rijstzemelen (Oryza sativa) en in bijenwas (Apis mellifera).

Indicatie

Armolipid® is een natuurlijk voedingssupplement met rode gist rijst, polycosanolen (een mengeling van natuurlijke vetalcoholen), foliumzuur, co-enzym Q10 (een bestanddeel van de lichaamscellen) en astaxanthine (rozerood pigment dat zich onder meer in micro-algen bevindt).

Gebruik van Armolipid

1 tablet per dag. Bij slikproblemen wordt aangeraden de tablet in twee delen te breken om ze met een groot glas water in
te nemen.

Ingrediënten Armolipid

1 tablet bevat rode gist rijst 200 mg (equivalent aan monacoline K 3 mg), polycosanol 10 mg, foliumzuur
0.2 mg, co-enzym Q10 2.0 mg en astaxanthine 0.5 mg

Waarschuwing

Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met hypolipidemische geneesmiddelen (geneesmiddel dat het vetgehalte in het bloed doet dalen).
Buiten het bereik houden van kinderen jonger dan 3 jaar. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Vraag uw arts om raad betreffende het gebruik van het medicijn.
Onderzoek naar het veiligheidsprofiel heeft aangetoond dat bij het gebruik van Armolipid® dyspepsie (spijsverteringsproblemen) en myalgie (spierpijn) kunnen voorkomen, in het bijzonder bij mensen die intolerant zijn aan statines.
Voedingssupplementen kunnen een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 19,50
€ 17,55
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Armolipid

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Een product met rode rijst om de cholesterol te verlagen,helpt echt wel cholesterol verlagen, maar je moet wel op je voeding ook een beetje letten natuurlijk

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  ik neem nog maar 4 maanden en mijn cholesterol is van 311 naar 256 gedaald. Ook is de goede cholesterol gestegen en de ratio is nu 3.7 Triglyceriden is ook gedaald.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Ik heb Armolipid leren kennen door mijn schoonmoeder. Zij had er een heel goed resultaat mee( cholesterol terug binnen de normaalwaarden) Dit heeft mij ertoe aangezet deze medicatie zelf ook te proberen. Volgende week zal ik weten of het ook voor mij zoveel goed heeft gedaan

  Was deze beoordeling nuttig?

Armolipid kopen

Je kan Armolipid van het merk Armolipid , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol