Arkorelax Slaap 30 St tabletten

€ 19,50
€ 13,65
Bespaar 30% (€ 5,85)
Op voorraad
Promotie -30% korting geldig t.e.m. 31/03/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Arkorelax Slaap

Voedingssupplement op basis van plantenextracten en vitamine B6.

Indicatie

De extracten van Passiebloem en van Melisse vergemakkelijken door hun ontspannende werking het inslapen. De extracten van Valeriaan, Hop en Goudpapaver helpen u om op natuurlijke wijze een herstellende slaap terug te vinden. Vitamine B6 draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel en helpt vermoeidheid te verminderen.

Gebruik van Arkorelax Slaap

Voorbehouden voor volwassenen. 1 tablet 30 minuten vóór het slapengaan inslikken met een groot glas water.

Waarschuwing

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit voedingssupplement niet gebruiken zonder medisch advies als u een antidepressivum inneemt of een andere chronische behandeling volgt. Niet combineren met de inname van slaapmiddelen en andere kalmeermiddelen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Arkorelax Slaap 30 St tabletten
€ 19,50
€ 13,65

Laatste reviews en ervaringen met Arkorelax slaap

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    IK HEB KENNIS GEMAAKT MET ARKORELAX OP VAKANTIE IN FRANKRIJK. VOORDIEN GEBRUIKTE IK EEN ZELFSAMENGESTELD MENGSEL VAN MELATONINE EN ANDERE KRUIDEN DIE OOK IN ARKORELAX ZITTEN. DE VERHOUDING VAN DE KRUIDEN IN ARKORELAX IS BLIJKBAAR VEEL BETER WANT IK SLAAP NU GOED EN HEB `VERDER NERGENS MEER LAST VAN.

Arkorelax Slaap kopen

Je kan Arkorelax Slaap van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress