Arkorelax Slaap Duo 2 x 30 tabletten

€ 60,00
€ 26,40
Bespaar 56% (€ 33,60)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Arkorelax Slaap Duo

Voedingssupplement op basis van plantenextracten, vitamine B6 en Melatonine. 

Indicatie

De extracten van Passiebloem en van Melisse vergemakkelijken door hun ontspannende werking het inslapen. De extracten van Valeriaan, Hop en Goudpapaver helpen u om op natuurlijke wijze een herstellende slaap terug te vinden. Vitamine B6 draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel en helpt vermoeidheid te verminderen.

Gebruik van Arkorelax Slaap Duo

Voorbehouden voor volwassenen. 1 tablet 30 minuten vóór het slapengaan inslikken met een groot glas water.

Ingrediënten Arkorelax Slaap Duo

per tablet: Extract van het bovengronds gedeelte van Passiebloem (Passiflora incarnata L.) - Vulstof: cellulose - Extract van de ondergrondse gedeelten van Valeriaan (Valeriana officinalis L.) - Extract van het blad van Melisse (Melissa officinalis L.) – Extract van de kegel van Hop (Humulus lupulus L.) - Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, mono - en diglyceriden van vetzuren en magnesiumstearaat - Extract van het bovengronds gedeelte van Goudpapaver (Eschscholzia californica Cham.) - Vitamine B6 - Melatonine. Omhulling: Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, stearinezuur en talk - Kleurenconcentraat van spiruline en appel - Kleurstof: titanium dioxide.

Waarschuwing

  • Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
  • Dit voedingssupplement niet gebruiken zonder medisch advies als u een antidepressivum inneemt of een andere chronische behandeling volgt. 
  • Niet combineren met de inname van slaapmiddelen en andere kalmeermiddelen. 
  • Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. 
  • Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 60,00
€ 26,40
Product niet verkrijgbaar

Arkorelax Slaap Duo kopen

Je kan Arkorelax Slaap Duo van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Slaapmiddelen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress