Arkopharma Phytobronz Duo 2 x 30 capsules

€ 40,50
€ 32,40
Bespaar 20% (€ 8,10)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Arkopharma Phytobronz Duo

Bereid uw huid voor op de zomer met Phytobronz
• Koper draagt bij tot de pigmentatie van de huid.
• Selenium en Vitamine E zijn antioxidantia die helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. 
• Bètacaroteen is een precursor van vitamine A. 
Zijn biologische beschikbaarheid wordt geoptimaliseerd door phytoperine. 
Vitamine A draagt bij tot het behouden van een gezonde huid. 
• De kostbare oliën (Arganolie, Bernagieolie en Sesamolie) helpen de elasticiteit en de soepelheid van de huid te behouden.

Indicatie

VOEDINGSSUPPLEMENT op basis van oliën en plantaardige extracten, vitaminen en mineralen voor een veiligere bruining van de huid.

Gebruik van Arkopharma Phytobronz Duo

1 capsule per dag tijdens de maaltijd, minstens 15 dagen vóór, tijdens en na de blootstelling aan de zon of aan kunstmatige UV-stralen.

Ingrediënten Arkopharma Phytobronz Duo

Huile de Bourrache (Borago Officinalis), Huile de Tournesol, Huile de Sésame (Sesamum Indicum), Extrait Naturel de Tomate (Lycopersicon Lycopersicum) Riche en Lycopène, Épaississants : Mono et Diglycérides d'Acides Gras, Dioxyde de Silicium, Extrait d'Algue (Dunaliella Salina) Riche et Bétacarotène (Huile d'Olive), Huile d'Argan (Argania Spinosa), Vitamine E, Lutéine (Triglycérides à Chaîne Moyenne), Phytopérine (Extrait Sec de Poivre Noir) (Piper Nigrum), Vitamine B9, Enveloppe : Gélatine, Glycérol, Colorants : Oxyde de Fer, Silicium Alumino-Potassique.
 

Waarschuwing

Vermijd om u aan de zon bloot te stellen tijdens de uren waarop de stralen het hevigst zijn. Gebruik een aangepaste beschermende zonnecrème. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Koel en droog bewaren bij een temperatuur lager dan 25 °C.
Arkopharma Phytobronz Duo 2 x 30 capsules
€ 40,50
€ 32,40

Arkopharma Phytobronz Duo kopen

Je kan Arkopharma Phytobronz Duo van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Supplementen