€ 10,25
€ 6,56
Bespaar 36% (€ 3,69)
Promotie -36% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Arkocaps Tijm Plantaardig

Tijm helpt de luchtwegen te verzachten. Arkocapsules Tijm is een natuurlijk hulpmiddel om opnieuw een comfortabele ademhaling te hebben.

Gebruik van Arkocaps Tijm Plantaardig

1 capsule ’s morgens, ‘s middags en ’s avonds in te nemen vóór de maaltijd met een groot glas water.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
€ 10,25
€ 6,56

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps tijm plantaardig

Schrijf een review
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb geen significante verandering met deze capsules gemerkt. Natuurlijk, omdat ik last heb van astma, kan het niet echt gemaakt zijn voor dit soort ziekte, maar eerder voor een griep of een verkoudheid.....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Degelijke, interassante prijs kwaliteit. Duidelijk omschrijvingen produkt, gebruikvoorwaarden, enzovoorts op de verpakking . Mocht aangeboden in grotere verpakkingen. Drukt de prijs normaliter. Een gunstig gezondheidbevorderend produkt in my case. Erg tevreden !

Arkocaps Tijm Plantaardig kopen

Je kan Arkocaps Tijm Plantaardig van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen