€ 13,40
€ 9,92
Bespaar 26% (€ 3,48)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/09/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Tarwekiemolie

Arkocapsules Tarwekiemolie helpt u, als supplement van uw voeding, om de 10 g linolzuur per dag te bereiken die nodig zijn om een normaal cholesterolgehalte te behouden.

Gebruik van Arkocaps Tarwekiemolie

1 capsule 3 maal per dag in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Tarwekiemolie

Tarwekiemolie* (triticum sativum): (520mg per capsule) - Verdikkingsmiddel: siliciumdioxide - antioxidantia: alfa-tocoferol, 6-palmityl-L-ascorbinezuur (soja).

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, droog en koel bewaren.
Arkocaps Tarwekiemolie 60 capsules
€ 13,40
€ 9,92

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps tarwekiemolie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze kuur gedaan in samenhang met BECEL PRO ACTIV boter en het resultaat is ronduit schitterend. ik den k wel dat deze kuur ook niet éénmalig zal mogen blijven net als het gebruik van de boter. zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft een goede prijs /kwaliteit verhouding. Vermits het je een energieboost geeft is het aan te raden het s"ochtends te nemen en niet voor het slapengaan

Arkocaps Tarwekiemolie kopen

Je kan Arkocaps Tarwekiemolie van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol