€ 10,75
€ 6,88
Bespaar 36% (€ 3,87)
Promotie -36% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Arkocaps Moerasspirea Plantaardige

Voedingssupplement op basis van Moerasspirea

Indicatie

Moerasspirea helpt bij het afslanken. Het kan daarnaast ook aangeraden worden bij gewrichtsongemakken.

Gebruik van Arkocaps Moerasspirea Plantaardige

2 capsules 's morgens en 2 capsules 's middags (in te nemen met een groot glas water bij de maaltijd)

Waarschuwing

Bestemd voor volwassenen. Niet aanbevolen voor personen die allergisch zijn aan salicylderivaten. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
€ 10,75
€ 6,88

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps moerasspirea plantaardige

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar pas begonnen met dit artikel. Momenteel volg ik een dieet en dit zou hierbij helpen, maar ik gebruik het vooral ook omdat ik vaak last heb van pijnlijke gewrichten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb geprobeerd de Meadowsweet Arkocaps te elimineren. Het product is effectief, mits het ten minste één maand wordt ingenomen en de dosering wordt gerespecteerd
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het komt zeer goed overeen met de vraag..... de koningin van de weiden is om gemakkelijk aan te bevelen.... Het moet natuurlijk worden erkend dat farmaline is een uitstekende online apotheek.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Arkogelules koningin van de groenteweiden 45 tabletten hielp me goed om een platte buik te herstellen..... Prachtige presentatie in een klein flesje..... Geweldig, daar ben ik blij om
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik de laatste tijd wat vocht vast hou en enkele kilo's(2)aankwam nam ik op aanraden dit middel. Na 3 weken merk ik aan mijn vormingen al verschil en de weegschaal geeft 600gr minder aan en dit zonder dieet. meer moet dit voor mij niet zijn,het mag langzaam gaan.Ik doe nog even door.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me door een Zuid-Franse natuurgenezer aangeraden, onder andere wegens de versterkende werking voor het hart, bij griepinfecties of influenza, waarbij het hart zwaarder belast wordt. Bezit ontslakkende werkingen en een lichte pijnstillende werking. Bij lichte hoofdpin etc. is het een goed alternatief voor Ibuprofen, Naproxen, etc., eventueel in combinatie met Paracetamol.

Arkocaps Moerasspirea Plantaardige kopen

Je kan Arkocaps Moerasspirea Plantaardige van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arkopharma Afslanken of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Afslanken > Vochtafdrijvers
Afslanken > Cellulitis > In te nemen
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden