€ 38,00
€ 24,32
Bespaar 36% (€ 13,68)
Promotie -36% korting geldig t.e.m. 30/09/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Cranberryne

Voedingssupplement.

De cranberry of grote veenbes (Vaccinium macrocarpon) is afkomstig uit het oosten van Noord-Amerika. Deze dikke, vlezige rode bessen worden in deze streken al eeuwen door de Indianen gebruikt o.a. in de voeding. Om het bitterzure sap beter van smaak te maken, worden er soms aanzienlijke hoeveelheden suiker aan cranberrysap toegevoegd. Om deze extra calorieën te vermijden zijn er vandaag droogextracten beschikbaar. 
 

Gebruik van Arkocaps Cranberryne

1 capsule 's morgens en' s avonds tijdens maaltijden te nemen met een vol glas water. Het is raadzaam om veel water te drinken gedurende de dag, een minimum van een en een halve liter water.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging dienen van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.     
 • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 38,00
€ 24,32

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Cranberryne

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Très important

  C'est très bien pour éviter cystite

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  achtergrondbehandeling voor urinecomfort

  aanbevolen door een vriendin, besloot ik om cranberryne als achtergrondbehandeling te nemen, het helpt de gezondheid van de urine op lange termijn te behouden en voorkomt urineweginfecties, die zeer pijnlijk en oncomfortabel zijn. dit product moet dagelijks als achtergrondbehandeling worden genomen om het comfort van de urine te behouden en niet in geval van urineweginfecties.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Is een hele verbetering voor mijn blaas ontstekingen. Vroeger alle dagen Furandantine nemen. nu nog sporadisch. Dokter vindt een hele verbetering want ik neem al zoveel medicatie.

  Was deze beoordeling nuttig?

Arkocaps Cranberryne kopen

Je kan Arkocaps Cranberryne van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties