€ 10,55
€ 6,54
Bespaar 38% (€ 4,01)
Promotie -38% korting geldig t.e.m. 30/09/2019

Omschrijving van Arkocaps Bacopa Plantaardig

Bacopa helpt de concentratie te verhogen, bevordert het leervermogen en het geheugen en helpt tegelijkertijd te ontspannen.

Indicatie

- Draagt bij aan de toename van de concentratie, het bevorderen van leervermogen en geheugen, terwijl het helpt om te ontspannen.
- Helpt bij het verhogen de concentratie.
- Bevordert leervermogen en het geheugen.

Gebruik van Arkocaps Bacopa Plantaardig

2 capsules ’s morgens en ‘s avonds in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Bacopa Plantaardig

Bacopa poeder (Bacopa monniera) extract van Bacopa (Bacopa monniera), kalium bicarbonaat; Antiklontermiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren; plantaardig omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
€ 10,55
€ 6,54

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Bacopa Plantaardig

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Serieuze hulp om te onthouden!

  Het extract van bacopabladeren draagt in grote mate bij aan het behoud van de cognitieve functies, d.w.z. het geheugen en de concentratie! Natuurlijk heb ik er al een paar weken geen genomen, maar op mijn 66e jaar vind ik dat ik niet langer aarzel op bepaalde woorden, je weet wanneer je het op het puntje van je tong hebt, maar dat je het je niet meer herinnert!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Bakopa is een zeer goed produkt. Het helpt echt bij concentratie problemen en zelfs. Bij beginnende dememtie.. Zeer tevreden over het produkt en ik zal het nog gebruiken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer tevreden over de werking van het produkt. mijn man voelt zich met bacopa veel beter, veel rustiger in zijn hoofd en emotioneel stabieler. Zeker aan te raden

  Was deze beoordeling nuttig?

Arkocaps Bacopa Plantaardig kopen

Je kan Arkocaps Bacopa Plantaardig van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
50+ > Geheugen