€ 28,25
€ 18,08
Bespaar 36% (€ 10,17)
Promotie -36% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Ananas Plantaardig

De stengel van Ananas is rijk aan bromelaïne.

Gebruik van Arkocaps Ananas Plantaardig

3 capsules per dag innemen tussen de maaltijden met een groot glas water. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Waarschuwing

Voorbehouden aan volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, droog en koel bewaren.
Arkocaps Ananas Plantaardig 150 capsules
€ 28,25
€ 18,08

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps ananas plantaardig

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je prends 2 comprime par jour d'ananas le matin,pour prévenir la cellulite,j'ai 44ans et c'est aussi conseillé dans le cadre d'un régime cela accroît les resultats. J'en suis pleinement satisfaite et je constate les resultat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem elke avond voor het slapengaan 2 pilletjes ananas om de vorming van cellulitis te voorkomen. Ik ben nu 53 jaar en mag wel zeggen dat ik momenteel nog geen last ondervind van sinaasappelhuid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arkocaps gebruikt natuurlijke producten. Ananas gebruik ik voor een betere spijsvertering. Bromelaine zit in de ananasstengel en is een verteringsenzyme. Het ondersteunt de pancreas en lever.

Arkocaps Ananas Plantaardig kopen

Je kan Arkocaps Ananas Plantaardig van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Cellulitis > In te nemen