AQTIF 10 90 capsules

€ 74,00
€ 66,60
Bespaar 10% (€ 7,40)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van AQTIF 10 90 capsules

Omschrijving van AQTIF 10

AQTIF 10 is beschikbaar in de vorm van capsules bestaande uit 100 mg ubiquinol (Q10.H2) en 12 mg vitamine E van natuurlijke oorsprong (onder vorm van d-α-tocoferylacetaat). Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het lichaam produceert voortdurend in de mitochondria, de plaats van productie van cellulaire energie, geactiveerde zuurstofrijke verbindingen, ook wel vrije radicalen genoemd. Deze hebben oxiderende eigenschappen en zijn zeer reactief ten opzichte van verschillende biologische substraten: vetten, koolhydraten, eiwitten en genetisch materiaal. Omgevingsfactoren zoals vervuiling, blootstelling aan de zon, roken of het drinken van alcohol zijn allemaal situaties die een overproductie van vrije radicalen in het lichaam kunnen veroorzaken. Deze toestand wordt oxidatieve stress genoemd en maakt deel uit van het natuurlijk verouderingsproces. Bij alle levende wezens bestaan beschermingsmechanismen om de oxidatieve stress te compenseren en een evenwicht te bereiken. Vrije radicalen kunnen worden geneutraliseerd door een familie van moleculen met tegenovergestelde eigenschappen, namelijk de antioxidanten. Na verloop van tijd kan de doeltreffendheid van deze beschermingsmechanismen verminderen en kan cellulaire veroudering optreden. Ubiquinol is de niet-geoxideerde vorm van het coënzyme Q10. Het betreft een molecule van natuurlijke oorsprong, geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden omwille van chemische synthese. AQTIF 10 bevat vitamine E die bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Indicatie

Het betreft een molecule van natuurlijke oorsprong, geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden omwille van chemische synthese.
- AQtif 10 bevat 100 mg ubiquinol per gelule.
- AQtif 10 bevat vitamine E die bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik van AQTIF 10

1 capsule AQTIF 10 per dag te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Orale toediening. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens AQTIF 10 in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).

Ingrediënten AQTIF 10

Per capsule: 100 mg ubiquinol, 12 mg vitamine E (onder vorm van d-α-tocoferylacetaat, 100% RI). Vulstof: lijnzaadolie van eerste persing. Stabilisator: colloïdaal siliciumdioxide. Capsule: gelatine, glycerol (bevochtigingsmiddel), rood ijzeroxide - E 172 (kleurstof).

Waarschuwing

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking.
AQTIF 10 90 capsules
€ 74,00
€ 66,60

Laatste reviews en ervaringen met Aqtif 10

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit zijn echt de fijnste en beste Q10 capsules! makkelijk in te nemen,werkt al snel,geeft me echt meer energie,waardoor ik me veel beter voel. word niet meer wakker met ontzettende zware benen. kan de dag hierdoor weer goed doorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je voelt al na een week het effect. Heb enkele jaren dagelijks de geoxideerde vorm van Q10 genomen. Deze niet geoxideerde vorm is duidelijk beter. Je voelt dat je meer energie hebt en bent vitaler.

AQTIF 10 kopen

Je kan AQTIF 10 van het merk Aqtif 10, geproduceerd door TRENKER, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen