Aplazyl Hond/Kat 120 tabletten

€ 68,89
€ 55,11
Bespaar 20% (€ 13,78)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Aplazyl Hond/Kat

Voedingssupplement voor oudere honden, jonge groeiende puppies, sporthonden, drachtige en zogende teven.

Eveneens aangewezen bij herstel- of revalidatieperiode, na een chirurgische ingreep en bij een botbreuk.

100 % natuurlijk voedingssupplement dat de gewrichten van uw viervoeter vitaal houdt

Gebruik van Aplazyl Hond/Kat

Groeiende puppies: ½ tablet per dag vanaf de 6de week tot 6 maanden.
Herstelperiode en sporthonden: 1 tablet per 10 kg per dag gedurende 1 of 2 maanden.
Oude honden: 1 tablet (< 20 kg), 2 tabletten (> 20 kg) per dag gedurende 3 maanden en 2 kuren per jaar.
Drachtige teven: 1 tablet (< 20 kg), 2 tabletten (> 20 kg) per dag gedurende de laatste maand voor de bevalling en 2 maanden na de bevalling.

Ingrediënten Aplazyl Hond/Kat

Boswellia serrata, Perna canaliculus, Urtica urens, Harpagophytum procumbens, Chlorella pyrenoïdosa, glucosaminesulfaat, Mn gluconaat, visolie, chondroïtinesulfaat.

Aplazyl Hond/Kat 120 tabletten
€ 68,89
€ 55,11

Laatste reviews en ervaringen met Aplazyl hond/kat

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij geven Aplazyl al vele jaren aan onze hond met lichte gewrichtsproblemen. Onze hond mankte maar de oorzaak was zelfs na X-ray niet duidelijk. Na gebruik van Aplazyl gedurende +/- 1 maand stapte onze hond al veel beter en tot op heden probleemloos !!! Uitstekend product !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze Jack Russel heeft van geboorte af dat haar linkse heup kom niet goed in mekaar past en had daardoor na een tijdje gelegen te hebben het probleem dat als ze dan opstond de eerste meters haar pootje optrok nu dat ze dit product dagelijks krijgt is dat probleem opgelost en ze naar hartelust rondlopen en springen een leventje zonder pijn prachtig kan ik echt aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik een bordeaux dog pup heb die heel snel groeit geef ik deze tabletten aan haar vanaf haar 10 weken om een goede ondersteuning te krijgen voor haar gewrichten ,de dierenarts vind het ook zinvol .Ze eet de tabletten direct uit de hand dus zijn ze smakelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product voor hond bij problemen van artrose werkt echt super Mijnhond kon de zetel niet meer in en dankzij dit product terug wrl 1per dag volstaat voor hond va n 10kg Goedkoper online dan in de apotheek Zeker kopen bij artrose problemen laat je beest niet lijden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het honden eten het gemakkelijk op omdat het zoals een hondenkoekje is. Je kan het geven wanneer je wil. Het hoeft niet noodzakelijk tijdens het eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons Prutske (jack russell) is reeds 14 jaar en zijn gewrichten worden er ook niet jonger op natuurlijk. Met dit supplement hoeven wij niet langer naar de dierenarts te gaan om spuitjes en pilletjes en dergelijke... Prima supplement dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij hebben daar goede resultaten. Aangezien onze hond reed bij leeftijd is goed voor de gewrichten het is wel geen geneesmiddel maar men ziet wel een verschil bij de hond na inname.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend voedingssupplement voor honden die ouder worden en lijden aan stijve gewrichten. Het verbeterd de flexibiliteit en mobiliteit van het duur. Vermindert ook de pijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over Aplazyl, ik heb een verandering gezien bij mijn 11jarige husky in zeer korte tijd. Bovendien kauwt ze er vanzelf op als een been (verrassend). Deze site is ook super. Super bestelling, super levering, en ook nog eens de goedkoopste en de site is geniaal. Mijn vriendin heeft het me aangeraden en ik raad het op mijn beurt aan. Bravo voor alles.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hond begon moeilijkheden te hebben bij het opstaan, gewrichtsproblemen en artrose. Sinds ik haar Aplazyl geef gaat het veel beter, ze krijgt 2 kuren per jaar van een maand, een keer in juli en een keer in januari en het doet haar echt wonderen. Na een week begint ze terug te lopen en te springen. Zeer goed product, ik raad het aan alle honden aan die last hebben van deze zorgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  DE HOND IS AL BETER HIJ LOOPT SOEPELER IK VIND DIE PILLEN GOED MIJN HOND HEEFT REUMA EN IS 13 JAAR OUD EN IK ZOU HEM GRAAG NOG EEN BEETJE GOED HOUDEN DAAROM APLAZYL VOORGESCHREVEN DOOR VEEARTS
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn hond een golden retriever van 14 jaar heeft al wat moeite bij het gaan neerliggen en terug op staan, khad al producten van bij mijn dierenarts gebruikt, maar ze kreeg darmproblemen; maar aplazyl geen darmproblemen meer, en hopelijk zullen we met 2 maanden beterschap ondervinden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hond is 10,5 jaar oud en sukkelt al enkele maanden met haar gewrichten. Sinds 3 maanden neemt ze Aplazyl en heeft ze geen problemen of ontstekingen meer. Zeker aan te raden voor oudere dieren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  onze hond is er zeker mee geholpen, dus een aaanrader alleszins dat, wel niet goedkoop maar de hond is stukken beter

Aplazyl Hond/Kat kopen

Je kan Aplazyl Hond/Kat van het merk Aplazyl, geproduceerd door PRODIVET PHARMACEUTICALS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Soepele Gewrichten