€ 8,45
€ 7,44
Bespaar 12% (€ 1,01)

Omschrijving van Anti snurk keelstrips

Eén van de belangrijkste oorzaken van het snurken is het invallen van de zachte weefsels achter in de keel. De natuurlijke ademhaling zorgt voor het trillen van deze weefsels en veroorzaakt zo het snurken.

De innovatieve Snoreeze Keel Strips bevatten een speciale receptuur op basis van micro-ingekapselde natuurlijke oliën en zijn ontwikkeld om de trillingen die het snurken veroorzaken, doeltreffend te verminderen.

De keelstrips, die tegen het gehemelte worden geplaatst, smeren de keelweefsels. De vitaminen en oliën die vrijkomen verminderen het snurken, zodat u en uw partner voortaan van een goede nachtrust kunnen genieten.

Snoreeze Keelstrips bevat 14 doseringen (14 nachten)

Indicatie

Wat is snurken?
Snurken is het geluid dat ontstaat als tijdens het slapen de zachte weefsels in de mond, keel en neus gaan trillen. Tijdens het slapen ontspannen de spieren in de mond, keel en neus zich en kunnen de weefsels verslappen. Als de luchtstroom (ademhaling) langs deze weefsels gaat, ontstaan er hoorbare trillingen: het snurken.

Wat is de belangrijkste oorzaak van snurken?

We onderscheiden 3 belangrijke types:

1. keelsnurken
De belangrijkste oorzaken van snurken is het ontspannen van de zachte weefsels achter in de keel (75% van de gevallen). Dit vernauwt de luchtwegen, en zorgt ervoor dat de weefsels gaan trillen. Als je vooral snurkt als je op je rug ligt, dan ben je waarschijnlijk een keelsnurker.

2. verstopte neus
Een andere bekende oorzaak is de verstopte neus als gevolg van een verkoudheid of allergie (25% van de gevallen). Een verstopte neus kan leiden tot slapen met open mond, waardoor je mogelijk gaat snurken.

3.combinatie van keelsnurken en een verstopte neus
Je kunt ook gaan snurken door de combinatie van zowel keelsnurken als een verstopte neus.

Gebruik van Anti snurk keelstrips

Voor het slapengaan:

Haal een orale strip van snoreeze uit de verpakking.
Plaats de strip tegen uw gehemelte en laat deze oplossen (20-30 seconden).
Eet of drink hierna niet meer (herhaal deze handeling indien u wel eet of drinkt).
Indien u wenst mag u meer dan één snoreeze orale strip per nacht gebruiken.

Ingrediënten Anti snurk keelstrips

pectine, glycerol, oppervlakteactieve stoffen (sorbitanstearaat en polysorbaat 60), water, aroma's (pepermuntaroma, mentholpoeder), cellulose, DL-alfa-tocoferolacetaat (vitamine E), zoetmiddelen (*aspartaam, natriumsacharine, acesulfaam-K), bewaarmiddel (kaliumsorbaat), citruszuur, natriumhyaluronaat, guar hydroxypropyltrimonium chloride, kleur (blauw FCF). * bron van fenylalanine Gelatinevrij - technologie die een biopectinefilm gebruikt

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 8,45
€ 7,44

Laatste reviews en ervaringen met Anti snurk keelstrips

Schrijf een review
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  Weinig efficient. Snurken lijkt niet gestopt. Plaatsing is ook niet vanzelfsprekend. Uw duim moet min of meer vochtig zijn of het blaadje valt eraf’. Eens vochtig niet meer te gebruiken. Kleeft dan aan alles.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Het snurken houdt met dit middel niet volledig op, maar helpen doet het zeker: het mindert en duurt minder lang. Zeker niet ontevreden, wetende dat de snurker in kwestie last heeft van sinussen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Reeds enkele malen geprobeerd met dit product en de resultaten vallen goed mee. Voor echte snurkproblemen ga je het liefst naar de dokter maar met dit middel verzacht toch het euvel een beetje.. Het nadeel van deze strips is dat je eigenlijk direct in slaap moet vallen, want wanneer men no een half uurtje wakker ligt is deze strip inmiddels opgelost :-)

  Was deze beoordeling nuttig?

Anti snurk keelstrips kopen

Je kan Anti snurk keelstrips van het merk Snoreeze, geproduceerd door CARESSE COSMETICS BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Snurken
50+ > Snurken