€ 6,40
€ 5,76
(€ 9,60 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,64)

Omschrijving van Amo Complete Revitalens

Deze alles-in-een vloeistof is de ideale vloeistof voor uw lenzen voor het grondig reinigen, desinfecteren en hydrateren van uw zachte lenzen. De Complete Revitalens verwijdert vuil, lipides en proteïnes van je lenzen. Perfect geschikt voor een diepe en zorgvuldige reiniging van alle soorten Silicone Hydrogel contactlenzen.
 
Deze alles-in-één desinfectievloeistof biedt de grondige reiniging van een peroxide vloeistof met het gemak van een alles in eeen vloeistof. De vloeistof reinigt, hydrateert, desinfecteert en verwijdert lensafzettingen zoals proteïnes van alle soorten zachte lenzen.
 
Comfortabel lensdragen
Deze vloeistof is ontwikkeld door Abbott Medical Optics Inc. en verschillende experts van wereldklasse. De geavanceerde formule biedt een krachtige reiniging in combinatie met een goede hydratatie. Zo kunt u onbezorgd en comfortabel uw lenzen dragen.
€ 6,40
€ 5,76
(€ 9,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Amo Complete Revitalens

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Amo Complete Revitalens is een goede lenzenvloeistof voor zachte lenzen. De verpakking van 60ml is handig om in je handbagage mee op vakantie te nemen. Er zit ook een lenzenhouder bij.

  Was deze beoordeling nuttig?

Amo Complete Revitalens kopen

Je kan Amo Complete Revitalens van het merk Amo, geproduceerd door AMO BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen