Altisa Linitisa Lijnzaad Goudgeel 500 g

€ 6,23
€ 5,48
(€ 10,96 / kg)
Bespaar 12% (€ 0,75)

Omschrijving van Altisa Linitisa Lijnzaad Goudgeel

Linitisa is een goudgeel lijnzaad van eerste kwaliteit. Het bevordert een goede en regelmatige stoelgang en vertering op een natuurlijke manier indien het deel uitmaakt van een dagelijkse uitgebalanceerde voeding. Linitisa is aanbevolen bij een tekort aan vezelstoffen. Door de zwel- en beschermende glijsubstanties (slijmstoffen) zorgt Linitisa voor een passage en eliminatie van het verteerde voedsel zonder irritatie. Linitisa bevat poly-onverzadigde vetzuren en heeft een goede verhouding tussen de oplosbare en niet-oplosbare vezels. Doordat de korrel niet gebroken is, is het aantal vrijgemaakte calorieën bij de vertering zeer laag. Zorg voor regelmatige lichaamsoefeningen en een regelmatiger toiletbezoek op een vast tijdstip. Linitis is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Goudgele lijnzaadkorrels van geselecteerde teelt.

Voor een natuurlijke regeling van een gezonde en normale spijsvertering en stoelgang.

Bevat ballast- en slijmstoffen.

Ongebroken lijnzaad: minder calorieën, efficiënte en zachte natuurlijke werking.

Zonder scheikundige bewaarmiddelen, smaak-en kleurstoffen. Koel en droog bewaren.

Gebruik van Altisa Linitisa Lijnzaad Goudgeel

Indien niet anders voorgeschreven, 2-3 maal dagelijks tussen de maaltijden door één eetlepel Linitisa ongekauwd met een glas water, vruchten- of groentensap nemen. Kan ook gestrooid worden op allerlei bereidingen. Bij het uiblijven van de resultaten, de dosering verdubbelen. Voor een slijmachtige bereiding: twee volle eetlepels Linitisa met 450-550ml opkoken, enkele minuten laten trekken en ziften. De warme slijmbereiding alzo opdrinken. Om een gunstig milieu te bekomen voor de vertering kan u ook Altisa ACIDOPHILUS complex nemen. Linitisa niet gebruiken bij stoornissen van de schildklierfunctie (als gevolg van het zweleffect) of tegen medisch advies in. Bij uitblijvende resultaten gebruikt u best als startmiddel de Altisa ALTI-LAX tabletten, waarna u terug overschakelt naar LINITISA.
Altisa Linitisa Lijnzaad Goudgeel 500 g
€ 6,23
€ 5,48
(€ 10,96 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Altisa linitisa lijnzaad goudgeel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit goudgele lijnzaad heeft een lekkere smaak en is goed voor de darm transit. Een tijdje laten weken in water en helpt zeer snel. Ook goede bron van omega 3.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik meng dit onder mijn baksels want zo in water of fruitsap lust ik het niet. Geeft wel een goed resultaat. Meng het ook tussen mijn zelfgemaakte granola.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is dit een natuurlijk product dat de stoelgang bevorderd. Het is makkelijk te gebruiken op een regelmatige basis. Het spijtig genoeg moeilijk te vinden zelfs in de natuurwinkels daarom is er een goede oplossing via Famaline die steeds voor een correcte levering zorgt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dagelijks een koffielepel gebroken lijnzaad om constipatie tegen te gaan. Ik gebruik al ruim een jaar en ben zeer tevreden. Ik koop telkens gans lijnzaad waar ik dan steeds kleine hoeveelheden maal in een koffiemaler. Omdat gebroken lijnzaad snel ranzig wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goudgeel lijnzaad van hoogstaande kwaliteit, bevordert de stoelgang en er zitten minder calorieën in dan bij gebroken lijnzaad. Er zitten ook geen stukjes van takjes in wat wel het geval was bij lijnzaad gekocht in de reformwinkel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is natuurlijk product voor de darmflora. Wat belangrijk is in de menopauze. Het is lekker in yohurt en bij havermout als ontbijt en ook in slaatjes gecombineerd met noten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezond produkt , s'morgens makkelijk in te nemen met een beetje water. draagt bij tot een meerwaarde voor een gezonde spijsvertering. Netjes verpakt, en goedkoper dan bij de gewone winkel of apotheker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben gewoon van gebroken lijnzaad te gebruiken in mijn shakes. Sinds een paar weken ben ik overgestapt naar deze mooie inderdaad goudgele zaadjes voor goudgele gezondheid :-)
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Lijnzaad gebruik ik altijd smorgens door mijn havermout heen en stamp ik ook met regelmaat door mijn salades heen. Is erg goed voor de stoelgang en daarom ook zeker aan te raden!

Altisa Linitisa Lijnzaad Goudgeel kopen

Je kan Altisa Linitisa Lijnzaad Goudgeel van het merk Altisa, geproduceerd door DIEXIMPORT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Voeding bij constipatie