€ 23,95
€ 21,32
(€ 42,64 / kg)
Bespaar 11% (€ 2,63)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Altisa Inuline Advanced FOS

Altisa INULINE ADVANCED FOS PREFLORA + MICROFLORA is een exclusieve combinatie van HOOGWAARDIGE INULINE met vier verschillende en essentiële geregistreerde types van levende microorganismen (gepatenteerde stammen) in een concentratie van maar liefst 71 miljard/ 500g. Een dagelijkse toevoer van inuline is aanbevolen. Inuline heeft niet enkel het effect van een ballaststof (oplosbare vezel), het bevordert daarenboven de vermenigvuldiging van de microbiotische proflora. Inuline heeft geen invloed op het bloedsuikergehalte. 

Bron van 
Lactobacillus casei*, Bifidobacterium animalis ssp. lactis*, Lactobacillus plantarum* 

Voor het behoud van het evenwicht van de darmflora*; bevordert het darmcomfort*; draagt bij tot de gezondheid van de spijsvertering*; versterkt de weerstand van het organisme*; helpt om het natuurlijk afweersysteem te versterken*.

* sommige gebruikswaarschuwingen kunnen niet verplicht zijn, doch worden voorzichtigheidshalve ter informatie wel op de verpakking aangebracht en zijn afkomstig uit de vakliteratuur

Gebruik van Altisa Inuline Advanced FOS

één of meerdere keren 1 koffielepel/dag

Ingrediënten Altisa Inuline Advanced FOS

Composition par cuillère à café (6g)
Inuline FOS (afkomstig van Cichorium intybus L., wilde cichorei wortel) 5715 mg
Microbiotische proflora MIX 285 mg
levert meer dan 855 miljoen kolonievormende eenheden (CFU's afkomstig van de stammen:
Bifidobacterium animalis lactis (LMG  18314)   
Bifidobacterium breve (LMG 13208)   
Lactobacillus plantarum (LMG 26655)   
Lactobacillus casei (LMG 6904)

Waarschuwing

Bij zwangerschap of lactatie, gebruik van medicatie, bij eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Bij voorkeur koel, droog en buiten het licht bewaren, en buiten bereik van de kinderen houden. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Zonder kunstmatige kleur, bewaar- en smaakstoffen. Zonder zout, zetmeel, gist, tarwe, melk (derivaten), soja, gluten, talk, dierlijke derivaten, lactose, dierlijke derivaten.
€ 23,95
€ 21,32
(€ 42,64 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Altisa Inuline Advanced FOS

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Deze Altisa Inuline Advanced FOS heb ik steeds in huis. Het is een weldaad voor mensen met darmen problemen. Met een beetje water mengen of bij een yoghurt toevoegen. Bijkomend voordeel : het smaakt naar niets.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  zeer goede werking zonder bijverschijnselen.Een aanrader bij stoelgangsproblemen. Best in tenemen met yougourt als morgen maal.Lost goed op..De verpakking houd het product goed droog.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik had een droge huid door een product te gebruiken van het Kruidvat maar daar kon ik niet goed tegen, een zeer droge huid als gevolg.. daarom besloot ik eens te gaan kijken naar jullie productjes en kwam uit bij deze dagcreme..na twee dagen gebruik al een veel beter resultaat!!! zeker aan te raden bij droge huid..

  Was deze beoordeling nuttig?

Altisa Inuline Advanced FOS kopen

Je kan Altisa Inuline Advanced FOS van het merk Altisa, geproduceerd door DIEXIMPORT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Lever & Gal
Welzijn & Gezondheid > Welzijn