€ 19,90
€ 14,93
Bespaar 25% (€ 4,97)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Alline Procap Nieuwe Formule 30 capsules

Omschrijving van Alline Procap Nieuwe Formule

Alline Procap capsules bevatten wateroplosbare keratine alsook een associatie van tien vitaminen en drie mineralen, een complete vitaliteitscocktail voor het haar.

Haargroei en haarverlies zijn normale verschijnselen die elkaar compenseren. Dit evenwicht is seizoensgebonden of door andere factoren zoals stress, vermoeidheid, emoties, menopause, een bevalling, het dagelijks gebruik van haarproducten en haardroger, enz…beïnvloed.

Natuurlijke, wateroplosbare keratine: een wereldwijde capillaire innovatie.
Keratine is een eiwit dat bestaat uit 18 verschillende aminozuren. Het is het hoofdbestanddeel van het haar (95%) waaraan het structuur en kracht bezorgt. Als een optimale toevoer van deze 18 aminozuren niet beschikbaar is, kan keratine niet langer worden aangemaakt, waardoor het structurele element van het haar ontbreekt.

De keratine gekozen voor Alline Procap is van natuurlijke oorsprong. Dankzij het exclusieve productieproces van deze keratine wordt de volledige samenstelling van de aminozuren behouden en wordt de keratine wateroplosbaar gemaakt. Dit zorgt voor een optimale opname door het lichaam. Keratine voedt de haren, waardoor ze hun schoonheid en kracht behouden. Daarnaast is keratine ook essentieel om sterke en gezonde nagels te behouden.

Rol van vitaminen
 • ß-caroteen, een voorloper van vitamine A, en vitamine B2 dragen bij tot een goed metabolisme van ijzer. 
 • Vitamine A speelt ook een rol in het proces van celspecialisatie, een belangrijke fase van de haarcyclus. 
 • Vitamine C verhoogt de ijzeropname. Vitamines B2, C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 
 • Vitamine B6 draagt bij tot de cysteïnesynthese. Samen met vitamine B9 draagt vitamine B6 bij tot het regelmatig metabolisme van homocysteïne. 
 • Vitamine B8 draagt bij tot de instandhouding van gezonde haren. 
 • Vitamine B9 draagt bij tot de aminozuursynthese en speelt een rol in het celdelingsproces, een andere belangrijke fase van de haarcyclus. 
Rol van mineralen
 • Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vitamine A, tot een correcte eiwitsynthese, tot bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de instandhouding van gezonde haren en nagels. 
 • Zink speelt samen met ijzer ook een rol in het celdelingsproces, een belangrijke fase van de haarcyclus. 
 • Ijzer draagt bij tot het zuurstoftransport in het lichaam. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Het helpt ook bij het ijzertransport in het lichaam en bij bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
Haren zijn een weerspiegeling van het interne voedingsevenwicht. Voor het behoud van een gezonde en sterke haardos is een voldoende inname aan vitaminen en mineralen essentieel. De haren kunnen lijden bij gebrek aan één van deze elementen. Alline Procap biedt een totale oplossing.

Indicatie

Voedingssupplement dat de haargroei stimuleert en nagels versterkt.

Gebruik van Alline Procap Nieuwe Formule

Orale toediening. 

Dagelijkse inname: 1 capsule (schoonheid en haarvolume) of 2 capsules (haargroei), in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Alline Procap Nieuwe Formule

Ingrediënten per 2 capsulesHoeveelheidRI
Keratine500 mg 
Hypromellose (capsule)  
100% geinactiveerde Saccharomyces cerevisiae200 mg 
IJzer (ijzergluconaat)14 mg100%
Vitamine C (L-natriumascorbaat)80 mg100%
Zink (zinkgluconaat)10 mg100%
Microkristallijne cellulose (vulmiddel)  
Vitamine A (ß-caroteen)800 µg100%
Vitamine B3 (nicotinamide)16 mg100%
Vitamine E (D-α-tocoferyl hydrogenosuccinaat)12 mg100%
Koper (kopergluconaat)1 mg100%
Vitamine B5 (calcium D-pantothenaat)6 mg100%
Colloïdaal siliciumdioxide (antiklontermiddel)  
Magnesiumstearaat (antiklontermiddel)  
Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride)1,4 mg100%
Vitamine B2 (riboflavine)1,4 mg100%
Vitamine B1 (thiamine hydrochloride)1,1 mg100%
Rood ijzeroxide (kleurstof van capsule)  
Vitamine B9 (foliumzuur)200 µg100%
Vitamine B8 (D-biotine)50 µg100%
Vitamine B12 (cyanocobalamine)2,5 µg100%

Waarschuwing

 • De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden.
 • Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. 
 • Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Alline Procap in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).
 • Niet aanbevolen voor mensen die lijden aan nierfalen.
€ 19,90
€ 14,93

Laatste reviews en ervaringen met Alline procap nieuwe formule

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Kan ik gebruikers vragen of ze gewicht hebben gewonnen en zeer ernstige hoofdpijn hebben gehad tijdens het gebruik van Alpine? Ik heb dat elders gelezen en dus schrikt het me een beetje af, vooral hoofdpijn. Dank u voor uw antwoorden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  al paar keer kuur gedaan van een maand en ik merk echt wel verschil...én wordt ook opgemerkt door anderen. zeer tevreden was aangeraden door de kapster
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Kan Alline nog niet beoordelen, daar ik nog maar een paar weken Alline gebruik, hopelijk bereik ik resultaat na nog een paar weken. Ik gebruik dit elke morgen bij ontbijt, blijkbaar ook niet belastbaar voor maag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn haar is zoveel beter geworden ; veel meer nieuwe haartjes ; sterker haar en ook sterkere nagels ; het groeit ook veel sneller. Ik neem 1 pilletje per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik begin toch wel al een verschil te merken , bij het kammen en wassen merk ik toch al minder haarverlies op, ik neem nochtans maar één capsule per dag in . Prijs -kwaliteit is goed, wel wat aan de duurdere kant als je er 2 daags inneemt maar toch nog altijd voordeliger dan bij de gewone apotheker.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Men zou massa's uitgeven om die dunnezaaide kop haar wat te voeden. Wel, nu toegegeven moet ik hier sommige reviews gelijk geven. Na twee weken voel je resultaat en merk je het bij het brushen ook! Ik neem er wel twee per dag want door omstandigheden zag m'n haar al serieus af.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  alline procap heb ik besteld omdat vitalfan niet voorradig was op dat moment maar ik zou toch terug overstappen naar vitalfan omdat ik dit al jaren gebruik en daar heel tevreden over ben
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product zeer tevreden ik maak een kuur en ik ben erg blij met het resultaat dat ik sterk aanraden het zeer gemakkelijk om twee per dag te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt niet enkel tegen haaruitval maar helpt ook om meer volume in je haar te krijgen. Heb al een paar gelijkaardige producten geprobeerd en dit blijft mijn favoriet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Sta niet positief maar ook niet negatief tegenover het product. Helpt niet bij extreme haaruitval, geeft wel voeding aan het haar zodat het er gezonder uitziet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste haar supplement dat ik ooit gebruikt heb met alle noodzakelijke vitaminen en mineralen. Bevat ook ijzer, wat essentieel is voor de haargroei.Resultaat zichtbaar vanaf 2 maanden.Alline gebruik ik op aanraden van mijn dermatoloog als kuur 2 maal per jaar gedurende 3 maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  al veel dingen geprobeerd maar telkens ga ik terug naar deze alline ,je moet natuurlijk geduld hebben maar toch is het resultaat al redelijk snel zichtbaar
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  2 punten voor Farmaline prijs en snelle levering... Ik heb de doos echter afgemaakt en geen resultaat... Zeer teleurgesteld door de klap, ik verlies altijd mijn haar en ze zijn niet mooier! Er is niets veranderd...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste ever ! Wil nooit meer iets anders gebruiken. Ik zag direct na 1 doos dat mijn haar beter was. Zeer snel geleverd aan huis. Goede service van Farmaline ! We gaan zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg blij met de prijzen van de farmaline..........................................................................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste product voor haarverlies en vitaminen voor het haar! ik ben hier zeer tevreden mee.Mijn haren groeien beter en zien er gezonder uit. Een echte aanrader! Kopen via Farmaline ,in apotheek duurder.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed na 2 weken hebben al gevoeld de effecten, dikker, glanzender haar, meer glanzend en de hardere bc nagels inconvégnient voor mij een beetje moeite te verteren het goed te nemen tussen de hoofdmaaltijd
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Achteraf gezien niet genoeg om erover te praten. Cpdt het haar valt niet uit +, ik heb zojuist deze doos van 30 teruggenomen, ik had al een behandeling van 3 maanden genomen. Ik denk dat het beter is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan mij nog geen oordeel geven ,neem alline nog maar 14dagen ,toch heb ik het gevoel dat er minder haar in mijn borstel zit ??graag laat ik verder weten na een maand welk efect het geeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Razendsnel geleverd dus dat is al super ! Wat Alline betreft, ik neem het nu een week, dus nog even wachten of de haaruitval effectief gaat verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik haar- verdunning en -verlies ondervond heeft mijn arts mij aangeraden Alline te proberen . Ik kan alleen maar bevestigen dat het inderdaad werkt!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik sta aan het begin van deze kuur, b en voel nog niet alle voordelen, maar ik twijfel er niet aan dat het effectief is zoals al uw producten in het algemeen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  effectief tegen haaruitval door menopausale klachten, stress of hormonale schommelingen noodzakelijk om minimum 4 maand te gebruiken alvorens resultaat
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is gewoon geweldig ik merkte een verschil op mijn haar, mijn haar dit breekt meer het is glanzend en sterk alleen het beste voor mij. Dank u. Dank u wel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een kuurtje Alline een paar keer per jaar houdt de haren gezond. Er is toch een duidelijk verschil bij inname van dewe tabletten. Ik raad dit zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. In de namiddag besteld en de volgende dag reeds geleverd. Ook goede prijs. Had dit eerder bij locale apotheek gekocht maar duurder in prijs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het heeft wat geduurd vooraleer ik resultaat zag, maar vanaf de tweede doos zie ik toch beterschap in mijn haargroei, ik ga nog een tijdje door om het product te gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Maakt een zekere haarregeneratie mogelijk. Niet-toxisch voedingssupplement, waardoor u uw haar na een bepaalde leeftijd kunt redden. Ook nuttig voor degenen die bang zijn om hun haar jonger te verliezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een goed product haaruitval te beperken na een paar weken zie je duidelijk een verschil in de haargroei nieuwe haartjes komen erbij en je haarvolume wordt iets dikker misschien meer resultaat na langer tijd gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alline is voor mij bekend en werkt goed (na enkele maanden) tegen haaruitval en zorgt voor gezondere haren. Ik zie echter niet wat er aan de formule nieuw is...

Alline Procap Nieuwe Formule kopen

Je kan Alline Procap Nieuwe Formule van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling alline of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen