Allevyn Gentle Border Multisite 959 10 stuks

€ 67,82
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Allevyn Gentle Border Multisite 959

ALLEVYN Gentle Border Multisite is een hydrocellulair foamkompres met siliconengel kleeflaag, opgebouwd volgens de unieke triple-action- technology van ALLEVYN. De unieke anatomische vorm vereenvoudigt het aanbrengen en maakt dat het kompres beter blijft zitten op moeilijke plaatsen.

Voordelen:
- Unieke ‘tri-lobe' vorm - ideaal voor moeilijk te verbinden plaatsen
- Perfecte aansluiting op het lichaam, houdt beter
- Inkepingen in de rand voor eenvoudiger aanbrengen
- Minimale pijn bij verwijderen
- Eenvoudig aan te brengen - kan opgelift of geherpositioneerd worden zonder zijn kleefkracht te verliezen
- Kan mee gedoucht worden
- Water- en bacteriëndicht Ideaal voor patiënten met een kwetsbare huid

Indicatie

Behandeling van acute en chronische, exsuderende en granulerende wonden, oppervlakkig of diep, als secundaire wondgenezing zoals decubituswonden, maligne wonden, postoperatieve wonden, 1e en 2e graads verbranding, donorsites, skin-tears en schimmelwonden.

ALLEVYN Gentle Border Multisite is geschikt voor gebruik op een gevoelige huid.

Gebruik van Allevyn Gentle Border Multisite 959

- Reinig de huid volgens het gebruikelijke protocol. Reinig de wond en droog de randen volgens lokaal klinisch protocol, verwijder overtollig vocht.
- Verwijder het 1e schutvel van de ALLEVYN Gentle Border Multisite.
- Breng het kompres met de klevende zijde op de wond aan.
- Verwijder het 2e schutvel en zorg ervoor dat het kompres goed rond de wond kleeft.
- Strijk het kompres glad op de wond.

Tijdens de eerste fasen van de behandeling, zult u het ALLEVYN Gentle Border Multisite kompres regelmatig moeten controleren. Als het kompres gebruikt wordt op geïnfecteerde wonden moet de infectie gecontroleerd en behandeld worden volgens lokaal klinisch protocol. Het kompres kan tot 7 dagen in situ blijven (max. 5 dagen op het sacrum) afhankelijk van de conditie van de wond en omliggende huid of tot exsudaat zichtbaar wordt en het de rand van het wondkussen tot op 0,5 cm nadert. Om het ALLEVYN Gentle Border Multisite kompres te verwijderen tilt u een hoek van het kompres op en trekt zachtjes parallel aan de huid tot het kompres geheel verwijderd is.

Waarschuwing

Gebruik ALLEVYN Gentle Border Multisite kompressen niet gelijktijdig met oxiderende stoffen zoals natriumhypochloriet oplossingen (bv. DAKIN) of waterstofperoxide, want deze producten kunnen het absorberende polyurethaan bestanddeel van het kompres aantasten. Niet gebruiken als roodheid of overgevoeligheid optreedt. Niet gebruiken als de beschermende verpakking geopend of beschadigd is (verlies van de steriliteitgarantie).
€ 67,82

Allevyn Gentle Border Multisite 959 kopen

Je kan Allevyn Gentle Border Multisite 959 van het merk Smith & Nephew , geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen