Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging 100 ml spray

B+ Pharma 
0 Reviews
 Schrijf een review

Omschrijving van Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging

ALLERPRILL SPRAY  is een diep irrigerende en natuurlijk penetrerende neusspray. De neusspray op basis van uniek Zweeds Gullmarsfjorden zeewater geeft een dynamische en zeer snelle totale reiniging van de neusholte. Door de hypertoniciteit van de oplossing en de daaraan gekoppelde snelle en sterke werking kan de neusholte licht geprikkeld worden. Door deze werking wordt de nasale vochtbalans zeer snel hersteld alsook de juiste zuurtegraad binnenin de neusholte. ALLERPRILL SPRAY wordt ook sterk aanbevolen voor het snel secretoir afvoeren van pollen en allergenen bij allergie. ALLERPRILL SPRAY is een unieke hypertone oplossing met een krachtig ontzwellende werking ter hoogte van het neusslijmvlies en met snel herstel van de nasale respiratie. Dankzij de osmotische werking van de hypertone zeewateroplossing wordt het overtollig vocht aan het neusslijmvlies onttrokken en afgevoerd. ALLERPRILL SPRAY wordt tevens sterk aanbevolen bij langdurige vrijstelling aan droge lucht en bij veelvuldige vliegtuigverplaatsingen. ALLERPRILL SPRAY speelt een belangrijke verzorgende rol bij verstopte neus, hooikoorts, allergie en bij postoperatieve nasale verzorging. ALLERPRILL  SPRAY houdt de muceuze membranen vochtig en beschermt tegen het uitdrogen van het neusslijmvlies. Deze neusspray is de ideale ondersteuning van de natuurlijk reinigende funktie van de neus.


BRON VAN HET STERIEL ZEEWATER
ALLERPRILL ® SPRAY is louter gebaseerd op zuiver zeewater van Gullmarsfjorden. Gullmarsfjorden is een 25 kilometer lange zeefjord langs de westkust van Zweden. De fjord is vermaard voor zijn enorme rijkdom aan marine organismen en zijn superieure kwaliteit van zeewater. Het zeewater van Gullmarsfjorden is bijzonder rijk aan marine oligo-elementen en minerale zouten. Deze zeefjord is ook het eerste én enige Zweedse marine natuurreservaat.

TOEGEPASTE TECHNOLOGIEËN
ALLERPRILL ® SPRAYgebruikt een uitzonderlijke ‘oogstmethode’ van het Gullmarsfjordenzeewater. Het collecteren gebeurt op 32 meter onder de zeespiegel. Op deze diepte is het water van nature enorm zuiver. De specifieke natuurlijke zoutconcentraties van het Gullmarsfjorden zeewater bevinden zich tussen de 2,7 en 3,1%. Een ALLERPRILL ® SPRAY ultrafiltratiesysteem in verschillende stappen leidt uiteindelijk tot een natuurlijke hypertone oplossing. Finaal zorgt een strenge sterilisatieprocedure voor een steriel produkt.

De ALLERPRILL ® SPRAY- houder is ontworpen volgens een ‘Bag-on-Valve’-techniek. Deze hoogtechnologische vulmethode zorgt er tevens voor dat er geen enkel bewaarmiddel of secundair product aan het Gullmarsfjorden zeewater wordt toegevoegd. Er is geen enkel drijfgas in de neusspray zelf aanwezig. Deze recipiënttechnologie zorgt er bovendien voor dat de steriliteit is gegarandeerd tot de laatste druppel.

Indicatie

Fysiologische neusreinigingsspray met zuiver zeewater die ontzwellend werkt voor het neusslijmvlies.

Gebruik van Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging

ALLERPRILL SPRAY kan veilig gebruikt worden bij kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen. Controleer of de spuitdop goed vastzit op de houder. U kan dan dankzij een unieke technologie onder om het even welke hoek steeds gelijkmatig en uniform vernevelen in elke neusholte. Het nebulisaat van het hypertoon vocht zal steeds gelijkmatig zijn. De microdiffusie laat een diepe penetratie van de minerale zouten toe. Voor verneveling druk zachtjes 1 tot 2 seconden, wacht even en snuit daarna de neus. Pas dit steeds toe in beide neusgaten. Dit dient twee of driemaal per dag te gebeuren of volgens advies. Voor een meer intensieve bevochtiging van de neusholtes met afvoer van overtollige secreties, kan men het hoofd lichtjes, maar ook licht schuin, achteroverbuigen. Spuit dan zachtjes in elk neusgat tot het secreet spontaan uit de neus loopt. Snuit daarna goed de neus. Door het achteroverbuigen van het hoofd kan een weinig vocht de keelholte bereiken, dit is totaal ongevaarlijk.

Ingrediënten Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging

Gefilterd en Steriel Natuurlijk Zeewater. Rijk aan minerale zouten en marine oligo-elementen. Hypertone concentratie

Waarschuwing

ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING
ALLERPRILL ® SPRAY kan ingezet worden tijdens de zwangerschap en bij borst voeding.

INTERACTIES
ALLERPRILL ® SPRAYkan aangewend worden bij gelijktijdig gebruik van medicatie en is een steriele oplossing. Deze neusspray is voor 100% geproduceerd op basis van natuurlijk Gullmarsfjorden zeewater.

BIJWERKINGEN
ALLERPRILL ® SPRAY wordt in het algemeen zéér goed verdragen. ALLERPRILL ® SPRAY veroorzaakt geen afhankelijkheid bij intens en veelvuldig gebruik.

HOUDBAARHEID
Zoals vermeld op de verpakking.

BIJZONDERE VOORZORGSMAATREGELEN VOOR DE BEWARING
Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50° C. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

MEDISCH HULPMIDDEL
ALLERPRILL ® SPRAY is een medisch hulpmiddel gefabriceerd volgens de Europese richtlijn voor neussprays op basis van steriel en natuurlijk zeewater: Richtlijn 93/42/EEC – Klasse IIa.

WAARSCHUWING
Het gebruik van dit hulpmiddel door meer dan één persoon kan infecties ver spreiden. Reinig de sproeikop in zeepsop en spoel met heet water na elk gebruik. Niet gebruiken voor injecties. Buiten het bereik van kinderen houden. Spuitbus onder druk. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Niet doorboren of verbranden, ook niet als de fles leeg is.
Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging 100 ml spray
€ 9,30
€ 8,37

Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging kopen

Je kan Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging van het merk B+ Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pollenallergie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Allergie