€ 9,30
€ 6,98
(€ 6,98 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 2,32)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Bijsluiter van Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging 100 ml spray

Omschrijving van Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging

ALLERPRILL SPRAY is een neusspray die op fysiologische wijze een diepe spoeling van de neusholte toelaat. Deze neusspray, op basis van uniek zeewater uit de Gullmarsfjorden in Zweden, reinigt de neusholte en heeft een snelle ontzwellende werking.
 
Deze unieke neusspray wordt aanbevolen bij allergie om een snelle secretoire afvoer te bekomen van pollen en allergenen.

Op basis van uniek zuiver zeewater
ALLERPRILL SPRAY is louter gebaseerd op zuiver zeewater uit de Zweedse Gullmarsfjorden. Het zeewater van Gullmarsfjorden is bijzonder rijk aan marine oligo-elementen en minerale zouten. Deze zeefjord is sinds 1983 als “ marine natuurreservaat” geklasseerd.
ALLERPRILL SPRAY gebruikt een specifieke ‘oogstmethode’ van het zeewater. Het collecteren gebeurt op 32 meter onder de zeespiegel. Op deze diepte is het water van nature enorm zuiver. De specifieke natuurlijke zoutconcentraties van het Gullmarsfjorden zeewater bevinden zich tussen de 2,7 en 3,1%. Een gepatenteerd ultrafiltratiesysteem in verschillende stappen leidt uiteindelijk tot een natuurlijke hypertone oplossing. Finaal zorgt een strenge sterilisatieprocedure voor een steriel product.

Superieure Bag-on-valve techniek
ALLERPRILL® SPRAY-houder is ontworpen volgens een ‘Bag-on-Valve’-techniek. Deze hoogtechnologische vulmethode zorgt er tevens voor dat er geen enkel bewaarmiddel of secundair product aan het Gullmarsfjorden zeewater wordt toegevoegd. Er is geen enkel drijfgas, bewaarmiddel in de neusspray aanwezig. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat de steriliteit is gegarandeerd tot de laatste druppel.

Indicatie

Fysiologische neusreinigingsspray met zuiver zeewater die ontzwellend werkt voor het neusslijmvlies.
 • Behoudt de normale hydratatie van het neusslijmvlie.
 • Beschermt tegen uitdroging en voert het overtollig vocht af.
 • Wordt aanbevolen bij langdurige blootstelling aan droge lucht en bij veelvuldige verplaatsingen met het vliegtuig (airco).
 • Speelt een belangrijke verzorgende rol bij verstopte neus, hooikoorts, allergie en bij postoperatieve nasale verzorging.
Allerprill Spray kan veilig gebruikt worden bij kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen.

Gebruik van Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging

 • Controleer of de spuitdop goed vastzit op de houder. U kan dan dankzij een unieke technologie onder om het even welke hoek steeds gelijkmatig en uniform vernevelen in elke neusholte. De microdiffusie laat een diepe penetratie van de minerale zouten toe.
 • Voor verneveling druk zachtjes 1 tot 2 seconden, wacht even en snuit daarna de neus. Pas dit steeds toe in beide neusgaten.
 • Dit dient twee of driemaal per dag te gebeuren of volgens advies.
 • Voor een meer intensieve bevochtiging van de neusholtes met afvoer van overtollige secreties, kan men het hoofd lichtjes, maar ook licht schuin, achteroverbuigen. Spuit dan zachtjes in elk neusgat tot het secreet spontaan uit de neus loopt.
 • Snuit daarna goed de neus. Door het achteroverbuigen van het hoofd kan een weinig vocht de keelholte bereiken, dit is totaal ongevaarlijk.
 

Ingrediënten Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging

Gefilterd en steriel natuurlijk zeewater. Rijk aan minerale zouten en marine oligo-elementen. Hypertone concentratie.

Waarschuwing

ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING
ALLERPRILL ® SPRAY kan ingezet worden tijdens de zwangerschap en bij borst voeding.

INTERACTIES
ALLERPRILL ® SPRAYkan aangewend worden bij gelijktijdig gebruik van medicatie en is een steriele oplossing. Deze neusspray is voor 100% geproduceerd op basis van natuurlijk Gullmarsfjorden zeewater.

BIJWERKINGEN
ALLERPRILL ® SPRAY wordt in het algemeen zéér goed verdragen. ALLERPRILL ® SPRAY veroorzaakt geen afhankelijkheid bij intens en veelvuldig gebruik.

HOUDBAARHEID
Zoals vermeld op de verpakking.

BIJZONDERE VOORZORGSMAATREGELEN VOOR DE BEWARING
Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50° C. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

MEDISCH HULPMIDDEL
ALLERPRILL ® SPRAY is een medisch hulpmiddel gefabriceerd volgens de Europese richtlijn voor neussprays op basis van steriel en natuurlijk zeewater: Richtlijn 93/42/EEC – Klasse IIa.

WAARSCHUWING
Het gebruik van dit hulpmiddel door meer dan één persoon kan infecties ver spreiden. Reinig de sproeikop in zeepsop en spoel met heet water na elk gebruik. Niet gebruiken voor injecties. Buiten het bereik van kinderen houden. Spuitbus onder druk. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Niet doorboren of verbranden, ook niet als de fles leeg is.
Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging 100 ml spray
€ 9,30
€ 6,98
(€ 6,98 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Allerprill neusspray fysiologische neusreiniging

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product : geen last meer van vervelende korstjes bij (bijna) dagelijks gebruik. Mijn partner had daar vroeger veel last van Zeker aan te bevelen! Wij zijn er alvast fan van
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb elk jaar meerdere keren last van sinusitus maar door mijn neus dagelijks te spoelen met allerprill neusspray heb ik hier geen last meer van. Het spuitje erop is ook zeer handig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb last v/e verstopte neus, door allergien. Door het gebruik van deze neusspray is het verbeterd. Gebruik het dagelijks en het heeft ook een verlichtend effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een prima product om de neus te spoelen. Verlicht de sinussen en je hebt meer weerstand tegen virussen en bacteriën. Je ademt gewoon terug vrij zonder verstopping.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Allerprill is voor mij de beste neusspray ooit! Ik had vroeger veel last van een verstopte neus, dat is nu verleden tijd. De fles is heel handig in gebruik, de spray prikt niet in de neus en is heel aangenaam. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  supergoeie aankoop want doet echt wonderen en prijs kwaliteit valt dit heel goed mee. dus als je hier last van hebt echt een aanrader. Gewoon kopen dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Totally as described...works great with the washing of the kids noses especially at this time of the year and very reasonable and affordable price. Will definitely buy again.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is voornamelijk aangekocht voor mijn man, is geopereerd geweest aan het tussenschot van zijn neus, en moet de gewone neusspray vermijden. Vandaar deze aankoop, heeft onmiddellijk bij verstopping verlichting en heeft een fris gevoel in de neus. Heel tevreden over
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray heb ik leren kennen via de kleinkinderen die het eerder gebruikten. Het is een een natuurlijk middel zonder bijwerkingen en helpt de sinussen en neus vrij te maken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zéér werkzaam bij allergie, duidelijke verbetering bij mijn neusverstopping. Ben zéér tevreden over resultaat en zal dit blijven gebruiken zeker 3x daags.

Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging kopen

Je kan Allerprill Neusspray Fysiologische Neusreiniging van het merk B+ Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pollenallergie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Allergie