4321 Afslanken Draineur Appel-Kiwi 280 ml

Omschrijving van 4321 Afslanken Draineur Appel-Kiwi

4.3.2.1 afslanken Ultra Draineur is een extract van 10 uiterst zorgvuldig gekozen planten om u uw lijn te helpen behouden en een afslankingsprogramma te starten.

Deze formule is:
> meer geconcentreerd
> met 2 maal meer planten*

Ze is speciaal ontwikkeld om u te helpen:
• te verbranden: Kola, Guarana, Groene thee
• te draineren: Cichorei, Mate, Venkel, Groene thee
• te elimineren: Paardenbloem, Mate
• te ontgiften: Venkel

in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding. 4.3.2.1 afslanken Ultra Draineur bevat ook Rammenas, Groene koffie en Gerst.

Gebruik van 4321 Afslanken Draineur Appel-Kiwi

Voorbehouden voor volwassenen. Schudden vóór gebruik. Per dag 1 dop van 20 ml verdunnen in een groot glas water gedurende 14 dagen. Dit programma mag verschillende malen in de loop van het jaar herhaald worden: vóór de zomer, na de feesten of na kleine buitensporigheden bijvoorbeeld. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (aanwezigheid van cafeïne). Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Er kan een licht neerslag worden gevormd, te wijten aan het natuurlijke karakter van het product, maar dit beïnvloedt de kwaliteit van het product niet.
4321 Afslanken Draineur Appel-Kiwi 280 ml
€ 23,80
€ 21,42
(€ 7,65 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

4321 Afslanken Draineur Appel-Kiwi kopen

Je kan 4321 Afslanken Draineur Appel-Kiwi van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vochtafdrijvers