€ 15,29
€ 13,61
Bespaar 11% (€ 1,68)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Nutrisante Acerola 1000mg

Acerola is een kleine kersensoort die komt uit Zuid-Amerika, gekend voor haar extreem hoge vitamine C waarde. Acerola 1000 van Nutrisanté is geformuleerd met een gedroogd acerola extract en toegevoegde vitamine C van natuurlijke oorsprong.
De vitamine C helpt om vermoeidheid tegen te gaan op dagelijkse basis, draagt bij aan het optimaal functioneren van het lichaam en allerlei interne processen zoals het immuunsysteem en de energieproductie.

Indicatie

Een voedingssupplement gemaakt van natuurlijk acerola extract en toegevoegde vitamine C tegen vermoeidheid en voor een goed werkend immuunsysteem.

Gebruik van Nutrisante Acerola 1000mg

1 tablet, kauwen of zuigen, bij voorkeur 's ochtends.
Te herhalen indien nodig.

Ingrediënten Nutrisante Acerola 1000mg

Acerola extract

Waarschuwing

De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Op een koele en droge plaats te bewaren. Te gebruiken als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeden en een gezonde levensstijl. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Nutrisante Acerola 1000mg 60 tabletten
€ 15,29
€ 13,61

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisante acerola 1000mg

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Vitamine C complète, facile à absorber, au goût agréable. Cette vitamines donne un petit coup de fouet en cas de fatigue. J'en prends quotidiennement et cela soulage mes crampes

Nutrisante Acerola 1000mg kopen

Je kan Nutrisante Acerola 1000mg van het merk Nutrisanté, geproduceerd door NUTRISANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C