€ 19,65
€ 17,24
Bespaar 12% (€ 2,41)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Acerola 1000 Familypack Promo

Acerola is een kleine kers van de Caraïben en Amazonië, uiterst rijk aan vitamine C. Elke tablet brengt 120 mg volledig natuurlijke, biobeschikbare vitamine C aan, die de dagelijkse behoefte van volwassenen garandeert.

Acerola-1000 is een heerlijke tablet met de frisse, licht zure smaak van rode vruchten, zonder kunstmatige vitamine C en met 1000 mg geconcentreerd acerolaextract.

Indicatie

Het gebruik ervan is aan te raden om vermoeidheid tegen te gaan en de weerstand te verhogen door de afweer van het lichaam te verhogen.

Gebruik van Acerola 1000 Familypack Promo

Kauwtabletten, best 's morgens nemen.

- Volwassenen : 1 tablet.
- Kinderen (tot 7 jaar) : 1/2 tablet.

Ingrediënten Acerola 1000 Familypack Promo

Acerolaextract (Malpighia glabra, maniokzetmeel) (50 % hetzij 1000 mg per tablet), sorbitol (tarwe), dextrose, rode vruchtenaroma.

Bijwerkingen van Acerola 1000 Familypack Promo

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Op lange termijn kan een hoge dosis nierstenen tot gevolg hebben.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, droog en koel bewaren.
Acerola 1000 Familypack Promo 60 tabletten
€ 19,65
€ 17,24

Laatste reviews en ervaringen met Acerola 1000 familypack promo

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Vorm: zuigtabletten-kauwtabletten. De tabletten zuigen niet zo gemakkelijk op, eerder in te nemen dus als kauwtablet Hogere dosis vitamine C Smaak: ok
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Acerola tabletten hebben een lekkere smaak en versterken in de winter de weerstand. Dagelijks één tablet innemen en je hebt je dagelijkse vitamine C binnen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Acerola tabletten hebben een zeer goede smaak. Dit produkt is een aanrader. Het is een ideale verpakking, vier afzonderlijke recipienten welke 15 tabletten bevatten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is simpel, Acerola 1000 en het verdwijnt. Ik raad het aan want het is zeer doeltreffend in momenten van minder energie. Ik bestel het regelmatig want het is een zeer doeltreffend product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Acerola is een zeer goede vitamine C die voor tal van kwaaltjes alsook voor de huid een weldoende vitamine is. Helpt zeker in geval men een verouderde huid heeft.

Acerola 1000 Familypack Promo kopen

Je kan Acerola 1000 Familypack Promo van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties