Acar'Up Anti-Huisstofmijt Navulling 300 ml

€ 59,90
€ 47,92
(€ 159,73 / l)
Bespaar 20% (€ 11,98)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/03/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Acar'Up Anti-Huisstofmijt Navulling

Acar'up is een valstriksysteem dat heel eenvoudig is om te gebruiken en dat bedoeld is om de allergene huisstofmijten die in de matrassen, zetels, tapijten en in alle stoffen meubels te verwijderen en te vernietigen.

Het gaat om een technisch textiel dat op het bed of het te reinigen stoffen meubel wordt gelegd. Dit technisch textiel wordt besproeid met een oplossing die speciale moleculen bevat die de huisstofmijten aantrekken. Dit gebeurt met een verstuiver (spray met dispenser). De huisstofmijten komen af op de aangename geur en verschuilen zich in het textiel, dat vervolgens de wasmachine in gaat om ze te verwijderen. Na de wasbeurt, als het textiel droog is, kan het weer op een andere matras worden gelegd, om dan opnieuw de ‘aantrekkelijke’ oplossing aan te brengen, die weer huisstofmijten kan strikken.


Indicatie

Navulling. Acar'up is een valstriksysteem dat bedoeld is om de allergene huisstofmijten te verwijderen en te vernietigen

Gebruik van Acar'Up Anti-Huisstofmijt Navulling

 1. Verwijder de dekbedden/het technisch textiel en zorg ervoor dat het kussen op de matras blijft.
 2. Leg het ACAR’UP technisch textiel op de matras en op het kussen, met de krullende zijde van het textiel op de matras.
 3. Verstuif de aantrekkelijke oplossing ACAR’UP, naar rato van één dosis per vierkant, op een hoogte van ongeveer 30 cm. In totaal moeten er dus 8 doses aantrekkelijke oplossing verstoven worden. Een hogere hoeveelheid verhoogt de efficiëntie van het product niet.
 4. Neem na twee uur het technisch textiel weg en plaats het in de wasmachine op 60°C, met zeep. Het is aanbevolen om het dekbed en de overtrek tegelijkertijd te reinigen.
 5. Stofzuig de matras om de laatste huisstofmijtuitwerpselen uit te verwijderen.
Acar'Up Anti-Huisstofmijt Navulling 300 ml
€ 59,90
€ 47,92
(€ 159,73 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Acar'up anti-huisstofmijt navulling

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog wat afwachten of het product effectief werkt en voor hoelang. De eerste maand dien je elke week het product te gebruiken, daarna minder frequent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een super product. IK gebruik het al verschillende jaren en heb de indruk dat na enkele keren het product te gebruiken, er een enorm verschil is. Een echte aanrader, wel tijdrovend in gebruik (wachttijd eer je het product kan aan brengen en dan moet je het nog max 2 u op je bed laten liggen). Maar het werkt wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben de indruk dat het product wel degelijk werkt. Mijn echtgenote heeft duidelijk minder last met haar ademhaling 's nachts. Komt daarbij dat het product handig is in het gebruik. Wij gebruiken het nu reeds ongeveer 1 jaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Merkbare vermindering van de allergie, zeker bij mijn man. Jammer genoeg is het wel best prijzig, zeker wanneer je het in het begin vaker moet toepassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Meest efficiënte manier om huisstofmijt uit te roeien; maar voor hoe lang; geen idee. Hoe kunnen gordijnen en tapijten en bontjassen en etc...worden bevrijd van dit ongedierte...geen idee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product! Het wordt niet echt goed gepromoot maar het werkt heel goed. De spray is wel heel snel leeg vind ik, je moet direct een navulling bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel effectieve oplossing tegen huisstofmijten. Je sprayt enkele keer op het bijgeleverde laken, laat het 2h rusten en de mijten zitten in het deken dat je dan in de wasmachine stopt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We hebben er vertrouwen in dat het product goed is. Op eerste gezicht hebben we het gevoel dat de allergie 's nachts minder is. Alleen is dit moeilijk te testen. Maar als dergelijke produkten kunnen terugvallen op een wetenschappelijke test, is dit het testen waard voor de particulier.

Acar'Up Anti-Huisstofmijt Navulling kopen

Je kan Acar'Up Anti-Huisstofmijt Navulling van het merk Acar'up, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Bedden & toebehoren
Welzijn & Gezondheid > Allergie