Acar'Up Anti-Huisstofmijt Family Pack 2 Lakens Dubbel Bed 200 ml spray

€ 69,90
€ 48,13
(€ 24,07 / 100 ml)
Bespaar 31% (€ 21,77)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Acar'Up Anti-Huisstofmijt Family Pack 2 Lakens Dubbel Bed

Acar'up is een valstriksysteem dat heel eenvoudig is om te gebruiken en dat bedoeld is om de allergene huisstofmijten die in de matrassen, zetels, tapijten en in alle stoffen meubels te verwijderen en te vernietigen. Het gaat om een technisch textiel dat op het bed of het te reinigen stoffen meubel wordt gelegd. Dit technisch textiel wordt besproeid met een oplossing die speciale moleculen bevat die de huisstofmijten aantrekken. Dit gebeurt met een verstuiver (spray met dispenser). De huisstofmijten komen af op de aangename geur en verschuilen zich in het textiel, dat vervolgens de wasmachine in gaat om ze te verwijderen. Na de wasbeurt, als het textiel droog is, kan het weer op een andere matras worden gelegd, om dan opnieuw de ‘aantrekkelijke’ oplossing aan te brengen, die weer huisstofmijten kan strikken.

Waarom komen de huisstofmijten af op de aantrekkelijke oplossing ? Huisstofmijten verkrijgen het nodige water om te overleven dankzij de luchtvochtigheid. Als de atmosfeer te droog is, sturen de huisstofmijten, om geen water te verliezen, chemische boodschappen naar elkaar om zich te groeperen. Deze boodschappen worden aggregatieferomonen genoemd. Nadat de boodschappen werden uitgezonden, vormen de huisstofmijten aggregaten in onze matrassen die miljoenen individuen kunnen bevatten. In dergelijke groeperingen ontsnappen ze aan de dood door uitdroging. We hebben die feromonen bepaald en gekwantificeerd. Ze zitten in de aantrekkelijke oplossing, in voldoende hoeveelheid om de huisstofmijten die diep in de matras verborgen zaten, aan te trekken. Deze moleculen zijn niet giftig. Bovendien leiden ze, omdat ze deel uitmaken van de biologie van de huisstofmijten, niet tot weerstand, in tegenstelling tot biociden. Dit werk is het resultaat van de samenwerking van drie Belgische laboratoria en is de vrucht van zeven jaar studie.

Acar’up bestaat uit een textielen ondergrond en een spray. Het product is beschermd door een patent.
  • Textiel : 100% katoen, de zijde met vlechtmotief moet op de matras worden gelegd.
  • Oplossing: sterk verdund plantenextract, 100 ml
Met Acar’up, men kan er 10 matrasreinigingen mee uitvoeren. Het textiel is onverslijtbaar; het volstaat een navulling van het lokmiddel te kopen om de matras opnieuw te reinigen.

Voordelen:
  • Efficiëntie: 98% van de huisstofmijt uitgeroeid na één maand
  • Handig en gemakkelijk
  • Flexibel: Acar'Up kan u stoelen sofa's en alle bedden van uw huis behandelen
  • Geen bijwerking
Inhoud:
Acar’up bestaat uit 2 textielen ondergronden en 2 sprays van 100 ml (perfect voor tweepersoonsbedden, tapijten, twee- en driezitters, ...).
Flacon voor 3 maanden gebruik . Navullingen afzondelijk verkrijgbaar.

Indicatie

Acar'up is een valstriksysteem dat bedoeld is om de allergene huisstofmijten te verwijderen en te vernietigen. Een wetenschappelijk geavanceerd systeem voor personen die aan een huisstofmijtallergie lijden.

Gebruik van Acar'Up Anti-Huisstofmijt Family Pack 2 Lakens Dubbel Bed

1. Verwijder de dekbedden/overtrekken en zorg ervoor dat het kussen op de matras blijft.

2. Leg het Acar'up technisch textiel op de matras en op het kussen, met de krullende zijde van het textiel op de matras.

3. Verstuif de aantrekkelijke oplossing Acar'up, naar rato van één dosis per vierkant, op een hoogte van ongeveer 30cm. In totaal moeten er dus 8 doses aantrekkelijke oplossing verstoven worden. Een hogere hoeveelheid verhoogt de efficiëntie van het product niet.

4. Neem na 2 uur het technisch textiel weg en plaats het in de wasmachine op 60°, met zeep. Het is aanbevolen om het dekbed en de overtrek tegelijkertijd te reinigen.

5. Stofzuig de matras om de laatste huisstofmijtuitwerpselen te verwijderen.

Gebruiksadvies

Herbruikbaar: Opdat Acar'up optimaal zou werken, wordt het ten zeerste afgeraden om een wasverzachter te gebruiken tijdens het wassen. Na het wassen, nadat het technisch textiel droog is, zal het even effectief zijn om opnieuw huisstofmijt te vangen. Het product is herbruikbaar.

Frequentie: 1 keer per maand. Tijdens de eerste maand wordt aangeraden om de oplossing één keer per week te gebruiken zodat de huisstofmijt drastisch vernietigd wordt. Daarna kan Acar'up een keer per maand gebruikt worden om de huisstofmijtpopulatie in toom te houden.

Exclusief technisch textiel: de spray verliest aan werking indien het gebruikt wordt op andere materialen dan het technisch textiel. Belang van stofzuigen. Het technisch textiel is een valstrik voor de huisstofmijt. Het verwijdert de allergenen die de huisstofmijt achterlaat niet. Daarom wordt aangeraden om de mastras te stofzuigen met een stofzuiger met HEPA-filter. Na het eerste gebruik is het belangrijk om te stofzuigen, later wanneer de huisstofmijtpopulatie drastisch verminderd is, is stofzuigen steeds minder nodig.

Ingrediënten Acar'Up Anti-Huisstofmijt Family Pack 2 Lakens Dubbel Bed

Acar'Up kit bestaat uit een textiel en een spray:

Textiel: 100% katoen, machinewasbaar met zeep, zonder javel. 100 cm x 200 cm (afmetingen van een enkelmatras)

Spra: inhoud 100 ml, manueel te verstuiven, zonder drijfgas

Oplossing: Uiterst zorgvuldig gedoseerde plantaardige oplossing. De spray zorgt voor een ideale dosis op elke zone van het textiel.

Bijwerkingen van Acar'Up Anti-Huisstofmijt Family Pack 2 Lakens Dubbel Bed

Er zijn geen bijwerkingen gekend.
Acar'Up Anti-Huisstofmijt Family Pack 2 Lakens Dubbel Bed 200 ml spray
€ 69,90
€ 48,13
(€ 24,07 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Acar'Up Anti-Huisstofmijt Family Pack 2 Lakens Dubbel Bed kopen

Je kan Acar'Up Anti-Huisstofmijt Family Pack 2 Lakens Dubbel Bed van het merk Acar'up, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Summer sales of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Bedden & toebehoren
Welzijn & Gezondheid > Allergie