Aboca Grintuss Volwassenen 210 g siroop

€ 12,95
€ 11,66
(€ 5,55 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,29)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Aboca Grintuss Volwassenen

Het is vaak een hele uitdaging om te weten van welke soort hoest we nu eigenlijk last hebben: Kriebel in de keel (droge hoest) of een slijmhoest (productieve hoest). In het algemeen is er voor elke soort hoest een specifieke hoestdrank nodig en gebruiken we nu net de verkeerde, dan helpt het niet. Met Grintuss Volwassenen van Aboca behoort dit allemaal tot het verleden! Beide soorten hoest worden met één enkele hoestsiroop behandeld. Grintuss hoestsiroop voor volwassenen is op basis van honing, werkt lokaal in de keel en creëert een beschermende laag met barrière-effect. Deze laag zorgt voor het afnemen van hoest door het bovenste ademhalingsgebied te beschermen. Daarnaast verzacht Grintuss de irritatie en regulariseert Grintuss het slijm. Grintuss Volwassenen mag gebruikt worden vanaf 12 jaar.

Voordelen:
- Werkt onmiddellijk
- Haalt de kriebel weg en regelt het slijm
- Beschermt de keel (barrière-effect)
- Ontstekingsremmend
- Op honingbasis (100% natuurlijk)
- Glutenvrij

Indicatie

- Kriebelhoest (droge hoest) en slijmhoest (productieve hoest)
- Acute hoest (7 dagen) en acuut aanhoudende hoest (langer als 7 dagen)
- Verbetert hoesten ’s nachts en overdag

Gebruik van Aboca Grintuss Volwassenen

1 eetlepel tweemaal per dag.Ingrediënten Aboca Grintuss Volwassenen

Honing; Water; Hydro-alcoholisch extract van Weegbree bladeren; Gevriesdroogd extract van Weegbree bladeren; Gevriesdroogd extract van Grindelia toppen; Gevriesdroogd extract van Strobloem toppen; Etherische oliën van: Eucalyptus, Steranijs, Citroen; Natuurlijk Citroenaroma.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één of meerdere bestanddelen. Lees de bijsluiter aandachtig door voor meer informatie.
Aboca Grintuss Volwassenen 210 g siroop
€ 12,95
€ 11,66
(€ 5,55 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Aboca grintuss volwassenen

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product hielp totaal niet, bovendien is het vies van smaak! Smaken verschillen, maar we hebben het mét 2 uitgeprobeerd én vonden het allebei vrij vies. Voor ons dus NIET VOOR HERHALING VATBAAR :(
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De siroop is niet zo slecht van smaak. Is ook wel doeltreffend , kan dit zeker aanraden. Had een goed resultaat. Toch mag je hierin niet overdrijven en met mate gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een hoestsap met vele natuurlijke ingrediënten die zeer slijmoplossend zijn en echt goed helpen. Het is een aangename smaak en werkt erg snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs, ordelijk verpakt, snel verzonden. Dit middel is te gebruiken vanaf het eeste moment dat een verkoudheid verschijnt en is ook dan zeer nuttig. Tip: lang in de mond houden, ca. 2 minuten.

Aboca Grintuss Volwassenen kopen

Je kan Aboca Grintuss Volwassenen van het merk Aboca, geproduceerd door ABOCA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hoest