3M Ademhalingsmasker Met Ventiel 1872 1 stuk

€ 7,16
€ 5,66
Bespaar 21% (€ 1,50)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/04/2019

Omschrijving van 3M Ademhalingsmasker Met Ventiel 1872

3M chirurgische maskers zijn ontworpen voor gebieden met een hoog risico op infectie of een risico voor de luchtwegen. Alle 3M chirurgische maskers uit de 1800-serie zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen 89/686 op persoonlijke beschermingsmiddelen en dragen de CE-markering.

Bovendien worden chirurgische maskers zonder ventiel gecertificeerd als medisch hulpmiddel en kunnen worden gebruikt in de operatiekamer. Deze maskers bieden een uitstekend gezichtsveld. Ze belemmeren de ademhaling of spraak niet. De veerkracht zorgt voor een bijna constante spanning. Hun kleurcode vergemakkelijkt de selectie van de gewenste veiligheidsklasse.

Indicatie

De 1800 Series Maskers bieden comfortabele en betrouwbare bescherming:
  • vouwbaar 3 panel ontwerp dat opvang gezicht vergemakkelijkt met goed zicht
  • Zweet absorberend neusschuimmateriaal is zacht op de huid
  • Individuele verpakking
  • FFP1, FFP2 en FFP3 opties beschikbaar
  • Met ventiel, zonder ventiel en gehulde klep opties beschikbaar

Gebruik van 3M Ademhalingsmasker Met Ventiel 1872

De effectiviteit van deze producten is afhankelijk van een goede verbinding tussen het masker en het gezicht, zodat geen verontreinigde lucht kan binnendringen

Waarschuwing

Aandacht:
De juiste adembescherming is afhankelijk van de betreffende situatie waar u werkt. Details over de prestaties en beperkingen zijn op de verpakking en de instructies voor het gebruik van het masker te vinden. Voordat u deze maskers draagt, moet de gebruiker de gebruiksaanwijzing lezen en begrijpen. Met de specifieke wetgeving voor elk land moet rekening worden gehouden.
€ 7,16
€ 5,66

3M Ademhalingsmasker Met Ventiel 1872 kopen

Je kan 3M Ademhalingsmasker Met Ventiel 1872 van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Aerosoltoestellen en toebehoren > Maskers