Difrax Fopspeen Natural Girl Hartjes/Sterren 6M+ 1 stuk

€ 5,29
€ 4,76
Bespaar 10% (€ 0,53)

Omschrijving van Difrax Fopspeen Natural Girl Hartjes/Sterren 6M+

De Difrax Fopspeen Natural 6+M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze fopspeen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 6 maanden.
 
Deze unieke fopspeen heeft een vlindervormig schildje, waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt.
 
De fopspeen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning. Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten.
 
Advies: vervang een fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of dit onbeschadigd is.

Indicatie

  • De vlindervorm laat het neusje vrij
  • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
  • Ontwikkeld door Difrax medisch team
Difrax Fopspeen Natural Girl Hartjes/Sterren 6M+ 1 stuk
€ 5,29
€ 4,76

Laatste reviews en ervaringen met Difrax fopspeen natural girl hartjes/sterren 6m+

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Het is een stevige fopspeen. Mijn dochter wil geen andere fopspeen meer gebruiken. Er zijn veel verschillende mooie kleuren en patronen beschikbaar. Wij zijn fan.

Difrax Fopspeen Natural Girl Hartjes/Sterren 6M+ kopen

Je kan Difrax Fopspeen Natural Girl Hartjes/Sterren 6M+ van het merk Difrax, geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Fopspenen > Vanaf 6 maand