Wittere tanden in slechts enkele minuten!

Met de producten van iWhite heeft u alles in huis om die parelwitte glimlach te krijgen waar u altijd van droomde. Het gamma bevat producten voor dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zorg voor langdurig wittere tanden. De producten van iWhite zijn klinisch getest en zijn dus bewezen doeltreffend en veilig in gebruik. 

Welk iWhite product kiest u? 

iWhite Instant is onze ‘Classic’. Met dit product kunt u rekenen op onmiddellijk wittere tanden en dat tot wel 8 tinten witter. Bovendien worden ook uw tanden gereminiraliseerd, wat leidt tot gezondere tanden!

iWhite Instant 2  is ideaal voor gevoelige tanden. Bovenop onmiddellijk tot 8 tinten wittere tanden, herstelt iWhite Instant 2 ook uw tandglazuur en maakt het uw tanden sterker. 

Dark Stains werd ontwikkeld om specifieke vlekken op de tanden te verwijderen en te voorkomen. Drinkt u vaak dranken zoals rode wijn, koffie of thee, of bent u een roker, dan is iWhite Dark Stains precies wat u nodig heeft.  

iWhite Express voor als het snel moet gaan. In slechts 1 minuut verwijdert u verkleuringen door tandplak of vlekken, ook op de moeilijkst bereikbare plaatsen! Dit nieuwe product bevat bovendien bestanddelen die het tandglazuur beschermen en versterken. 

iWhite tandpasta’s, mondwater en toebehoren helpen om het gewenste resultaat te optimaliseren en om langdurige wittere tanden te krijgen. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik.