BEHANDELING BLAASONTSTEKING MET URI-CRAN® FORTE

Uri-Cran®Forte heeft een bewezen dubbele werking: op de oorzaak van het probleem en op de symptomen zoals branderig gevoel bij het plassen of pijn in de onderbuik*.

Uri-Cran®Forte is een medisch hulpmiddel en bevat drie bestanddelen: een combinatie van Gelatine en Xyloglucaan, Hibiscus en Propolis.

Uri-Cran®Forte draagt bij tot het verminderen van antibiotica-gebruik bij niet-gecompliceerde blaasontstekingen, wanneer nog geen bacteriële infectie is gedetecteerd. 

Zodra de eerste symptomen van urinair ongemak optreden, moet Uri-Cran®Forte oraal worden ingenomen à rato van 2 capsules per dag (1 capsule elke 12 uur, bijvoorbeeld 1 's morgens en 1' s avonds) gedurende 5 dagen. 

*Garcia-Larrosa A & Alexe O. Clin Microbiol 2016; 5: 1

 

URINAIR COMFORT MET URI-CRAN® COMFORT

Uri-Cran®Comfort is een droog extract van volledige cranberries, wat betekent dat niet alleen alle sappen aanwezig zijn, maar ook alle essentiële elementen van de zaden en de schil

Uri-Cran®Comfort is beschikbaar in tabletvorm en is ook verkrijgbaar in zakjes (poeder om op te lossen).  Uri-Cran®Comfort-tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry-extract per tablet of zakje.  Neem dagelijks 1 tablet of zakje in (oplossen in een groot glas water), na het ontbijt. Om een langdurig effect te verkrijgen, is het raadzaam om Uri-Cran®Comfort enkele maanden te gebruiken.