Je complete zonnebescherming

De Fernblock®-technologie, de essentie van alle Heliocare® producten, is afkomstig van een door Cantabria Labs gestandaardiseerd extract van Polypodium leucotomos. Deze Centraal-Amerikaanse varen ontwikkelde tijdens zijn evolutie van een leven in zee naar een leven op het vasteland een mechanisme om zich tegen de zon te beschermen en schade door de zon te herstellen.

Het Heliocare-gamma biedt verschillende beschermingsfactoren in diverse texturen en formaten. Bovendien zijn de producten ontwikkeld voor alle veeleisende huidtypes en mensen die een hoge beschermingsfactor nodig hebben. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes.

Oral

Cantabria Labs is marktleider op het vlak van orale zonnebescherming. De doeltreffende werking van onze producten werd bewezen aan de hand van talrijke wetenschappelijke studies*. Orale inname is bedoeld als een aanvullende maatregel naast uitwendige zonnebescherming om de huid van binnenuit te beschermen. Bovendien zorgt orale zonnebescherming ervoor dat de huid beter bestand is tegen beschadiging door de zon.

360°

Het Heliocare 360°-gamma is een innovatieve zonnebeschermingslijn. De exclusieve formules bieden zeer brede bescherming tegen het volledige zonnespectrum (UVA, UVB, zichtbaar licht en infrarood). Bovendien helpen ze schade als gevolg van blootstelling aan de zon te neutraliseren en te herstellen dankzij Fernblock®FC (d.i. Fernblock® verrijkt met ferulazuur en cafeïnezuur) en andere werkzame stoffen, zoals vitamine C & E, groene thee en roxisomen.

Ultra - Advanced - Color

Dit gamma is een cosmetische hightechlijn van Heliocare met een uitgebreide keuze aan texturen (crème, gel, zijige gel, spray) en formules, waaronder ook getinte versies, om alle huidtypes – droog, normaal, gemengd tot vet – te beschermen. Bovendien is er dankzij de verschillende beschermingsniveaus in alle omstandigheden en voor elke activiteit een geschikte bescherming voorhanden.

 

*Wil je meer weten over de wetenschappelijke werking van De Fernblock®-technologie? Download het PDF-bestand.