€ 13,34
€ 10,81
(€ 108,10 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 2,53)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pranarôm Scharlei Essentiële Olie

Deze tweejarige kruidachtige plant, afkomstig uit West-Azië en Europa en familie van de Lamiaceae, wordt grotendeels in landen met een gematigd klimaat geteeld als sierplant, maar voornamelijk voor de productie van een essentiële olie die gebruikt wordt voor het maken van likeuren en parfums.. Scharlei behoorde in de middeleeuwen al tot de geneeskrachtige planten. De Grieken, de Romeinen en de Arabieren gebruikten het doorgaans als tonicum en in kompressen tegen slangenbeten. Egyptische vrouwen hadden de gewoonte om het sap van de scharlei te drinken om hun vruchtbaarheid te verhogen. "Wie scharlei in de tuin heeft staan, heeft geen dokter nodig" (Provençaals gezegde).

Gebruik van Pranarôm Scharlei Essentiële Olie

Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Orale inname: +++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Scharlei is gemakkelijk in gebruik en minder gevaarlijk dan salie officinalis. Hij kan dit aanraden om het hormonale systeem van een vrouw te harmoniseren.

Ongemakken tijdens de menopauze: meng CGEO Scharlei 1 deel + CGEO Salvia officinalis 1 deel + CGEO Steranijs 1 deel en neem hiervan 1 druppel op een klontje rietsuiker of in een lepeltje PO 2 keer per dag in, 5 dagen op 7.

Waarschuwing

• Niet gebruiken in geval van mastose en hormonale kankers. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Zonder bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. • UITWENDIG GEBRUIK
€ 13,34
€ 10,81
(€ 108,10 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarôm scharlei essentiële olie

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de producten van Pranarom uitstekende kwaliteiten. Ik gebruik ze regelmatig en bestel ze regelmatig, ik gebruik ze vrij regelmatig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken dit al even en voor deze prijs en de resultaten moet je het niet laten.

Pranarôm Scharlei Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarôm Scharlei Essentiële Olie van het merk Pranarôm, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën