Puressentiel Luchtzuiverende Spray 41 Essentiële Oliën 500 ml

€ 51,80
€ 38,33
(€ 76,66 / l)
Bespaar 26% (€ 13,47)
Op voorraad
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/10/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Puressentiel Luchtzuiverende Spray 41 Essentiële Oliën

Essentiële oliën en plantaardige alcohol: 
- 100% natuurlijke bestanddelen 
- Zonder kleurstoffen 
- Zonder bewaarmiddelen 
- Zonder synthetische geuren.
 
Helpt om:
- Lucht zuiveren
- Kwalijke geuren en hun oorzaak verdrijven
- Zuiverdere lucht Inademen

Indicatie

Een spray met 41 essentiële oliën die de lucht zuivert van nare geurtjes en hun oorzaken.

Gebruik van Puressentiel Luchtzuiverende Spray 41 Essentiële Oliën

Spray oplossing voor atmosferisch gebruik: 6 tot 8 keer verstuiven (3 à 5ml) in de lucht, in de vier hoeken van de kamer die gezuiverd moet worden, en dat verschillende keren per dag en vooral voor het slapengaan. Kan verstoven worden op tapijten, beddengoed en andere oppervlakken (voorafgaand testen).

Ingrediënten Puressentiel Luchtzuiverende Spray 41 Essentiële Oliën

GEPATENTEERDE FORMULE MET 41 ESSENTIËLE OLIËN:
 
Dille, Anijs, Basilicum, Pimenta Racemosa, Rozenhout, Cajeput, Chinese Kaneel, Atlasceder, Citroen, Citroenmelisse, Komijn,Cipres, Eucalyptus, Venkel, Jeneverbes, Geranium, Gember, Kruidnagel, Lavendula Officinalis, Lavendel Grosso, Foelie, Mandarijn, Marjolein, Melisse, Kruizemunt, Pepermunt, Mirre, Niaouli, Sinaasappel, Wilde Marjolein, Peterselie, Pomerans, Pijnboom, Rozemarijn, Bonenkruid, Echte Salie, Gewone Tijm, Theeboom, Tijm, Verbena, Wintergreen.
 
Dit product helpt om de lucht in onze leefruimten (slaapkamers van kinderen, volwassenen, vochtige plaatsen, toilet, keuken…), vervuilde of rokerige lucht te zuiveren, geuren van beddengoed, dieren, in kantoren, werkplaatsen, openbare plaatsen, de auto te verdrijven …

Waarschuwing

Aanraking met de huid en de ogen vermijden. Vermijd verstuiving in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. Laat uw kind pas na 30 minuten terug in kamer. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van vlammen of elke ontstekingsbron. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder.
In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Verwijder de lege verpakking conform de voorschriften van het gemeentelijk reglement in verband met de verwijdering van afvalstoffen. Indien het product niet gebruikt werd, zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Afval niet in de gootsteen werpen. Bewaar bij een temperatuur lager dan 50°C. Lees de instructies voor gebruik.
Puressentiel Luchtzuiverende Spray 41 Essentiële Oliën 500 ml
€ 51,80
€ 38,33
(€ 76,66 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel luchtzuiverende spray 41 essentiële oliën

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere geur! Maar heel sterk, blijft lang hangen... Het geeft een frisse en schone geur van badkamer tot living tot de hal toe. Een beetje apotheker, met de veelheid aan ingredienten;-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend product om de lucht te zuiveren en een aromatische aangename omgeving te maken. Het werkt heel goed tegen nare geurtjes en het natuurlijk aroma is heel aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan niet meer zonder deze spray nu, het is de kers op de taart met een 500ml formaat en voordeelprijs. Ik slaap veel beter en het helpt ook nog eens de huisstofmijt te verminderen.

Puressentiel Luchtzuiverende Spray 41 Essentiële Oliën kopen

Je kan Puressentiel Luchtzuiverende Spray 41 Essentiële Oliën van het merk Puressentiel, geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Zuiverend