€ 13,55
€ 10,98
(€ 109,80 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 2,57)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pranarom Geranium Bourbon Essentiële Olie

De geranium is afkomstig uit Zuid-Afrika (moederplant = pelargonium graveolens) en werd veel gekruist wat cultivars opevert in Egypte, China en Réunion. De term "Bourbon" betekent "eilanden": de cultivar "bourbon" is afkomstig van de Indische Oceaan (Réunion) maar ook van Madagaskar waar de bodem geschikt is voor de groei. de oogst vindt plaats bij het begin van de bloei. Ze heeft de voorkeur aan de heuvels in de kustgebieden en aan zandduinen in volle zon.

Gebruik van Pranarom Geranium Bourbon Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++
Gebruik op de huid: +++
Lucht verspreiding: ++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
2 druppels CGEO Geranium CV bourbon + 2 druppels CGEO Italiaanse strobloem + 2 druppels CGEO Zonneroosje + 4 druppels Argan PO aan te brengen op een recente striem met knijpende bewegingen inmasseren, 3 keer per dag tot verbetering.

Let op: niet tijdens de zwangerschap.

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
€ 13,55
€ 10,98
(€ 109,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom geranium bourbon essentiële olie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heerlijke zachte geur doet aan rozen denken, toevoegen aan draagolie vb. Arganolie, is aangenaam om eigen huidolie te maken als verzorging en versteviging.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Etherische olie van hoge kwaliteit. Kan gebruikt worden zonder risico op allergische reacties op de huid. Aangename geur maar vrij krachtig dus gebruik weinig.

Pranarom Geranium Bourbon Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarom Geranium Bourbon Essentiële Olie van het merk Pranarôm, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën