Phytosun Geurstokjes Sinaas Kaneel 50 ml

€ 14,95
€ 13,46
(€ 26,92 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Phytosun Geurstokjes Sinaas Kaneel

Laat je omgeving heerlijk ruiken op een natuurlijke & stijlvolle manier!
De Phytosun Geurstokjes Aroma Sinaas Kaneel verspreiden een subtiele geurcreatie die tijdens de koude, donkere dagen zorgt voor warme gezelligheid in huis. Het houtachtige aroma van Kaneel brengt de warme en kruidige toets en Sinaas voegt hier frisse, fruitige en opmonterende geurnoten aan toe. Het geheel zorgt voor een aangenaam, geborgen, ontspannen en positief gevoel.
Dit aroma is samengesteld met 100% Essentiele Olien en bevat dus geen synthetisch parfum.

Gebruik van Phytosun Geurstokjes Sinaas Kaneel

Verwijder de open zwarte schroefring en verwijder de afsluitdop van de fles. Plaats nu de open zwarte schroefring opnieuw op de fles en rangschik de houtstokjes in de fles. Draai deze af en toe (naar wens) om voor een optimale geurverspreiding. Was hierna de handen met water en zeep.
 
De hoeveelheid geurstokjes die gebruikt wordt, zal de intensiteit en de duur van de geurverspreiding bepalen. Nog enkele dagen na het verdwijnen van de formule in de flacon, blijft de geur aanwezig in de stokjes.
 
Perfect voor gebruik in de woon-, slaap- of badkamer en het toilet.

Ingrediënten Phytosun Geurstokjes Sinaas Kaneel

Alcohol denat., Water/Eau, Citrus sinensis Peel Oil, Cinnamomum zeylanicum Bark Oil, Elettaria cardamomum Seed Oil, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

Waarschuwing

Licht ontvlambaar. Giftig voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen – Niet roken. Aanraking met de huid vermijden. Afval niet in de gootsteen werpen.
In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Vermijd contact van de geurstof met meubilair, leer of bewerkte houten oppervlakken. Indien er vloeistof gemorst zou worden, onmiddellijk schoonmaken.
€ 14,95
€ 13,46
(€ 26,92 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Phytosun Geurstokjes Sinaas Kaneel kopen

Je kan Phytosun Geurstokjes Sinaas Kaneel van het merk Phytosun, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie