€ 12,95
€ 10,10
(€ 101,00 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 2,85)

Omschrijving van Phytosun Aromakit Vitality

Rozemarijn is in de keuken een heel belangrijk ingrediënt van de Provencaalse kruidenmix, maar wist je dat dit kruid ook voor extra vitaliteit bij kortstondige vermoeidheid en verminderde concentratie zorgt? Rozemarijn wordt zelfs “de koffie van de kruiden” genoemd. Verdamp daarom deze Essentiele Olie als je moe bent, geestelijk uitgeput bent of een mentale taak te verrichten hebt (bv. studeren, bureauwerk …). De olie vitaliseert lichaam en geest, heeft een opwekkende werking en stimuleert een optimistische sfeer. Ook is Rozemarijn aangewezen bij stramme spieren, koude handen en/of voeten, zware benen … omdat ze de circulatie stimuleert.
 
Met behulp van de ingesloten Aromaverspreider kan de olie verneveld worden. Gebruik de verspreider op kantoor, in de wagen, op de studenten- of woonkamer …
 
Verwijder de dop van het flesje samen met de druppelteller (met behulp van een doekje). Plaats het flesje olie in het houten houdertje en steek het houten stokje in het flesje.
 
Zet de Aromaverspreider op de gewenste plaats. Wil je zeker zijn dat de verspreider niet omvalt, maak dan gebruik van de kleefstrip op de achterkant van het houdertje om het vast te kleven.

Gebruik van Phytosun Aromakit Vitality

• Bij mentale vermoeidheid/verminderde concentratie: zet de Aromaverspreider
in je nabijheid gedurende de volledige dag. Wil je dit effect nog extra versterken, dan kan je 3 a 6 druppeltjes aanbrengen op een zakdoekje en dat in je buurt leggen. Je kan de olie ook vernevelen via een elektrische verstuiver van Phytosun.
• Bij stramme spieren, zware benen: meng 4 tot 12 druppels Rozemarijn in 1 eetlepel Plantaardige Olie (bv. Macadamia) en masseer het gewenste lichaamsdeel. Je kan ook max. 6 druppels Rozemarijn in enkele eetlepels melk mengen en die toevoegen aan het badwater. Opgepast: Rozemarijn werkt opwekkend, dus best niet net voor het slapengaan.
• Bij koude handen en/of voeten: masseer handen en/of voeten dagelijks met een samenstelling van 3 tot 8 druppels Rozemarijn en 1 eetlepel Plantaardige Olie (bv. Macadamia).

Ingrediënten Phytosun Aromakit Vitality

Essentiële Olie van Rozemarijn (Rosmarinus officinalis)
Oorsprong: Afrika
Producerend orgaan: twijgen
Biochemische specificiteit: 1,8-cineol (kamfer 10%)

Waarschuwing

Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Van zonlicht vrijwaren. Vanaf 12 jaar. Niet voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Raadpleeg de verpakking en bijsluiter voor gebruik.
€ 12,95
€ 10,10
(€ 101,00 / 100 ml)

Klanten die dit kochten, kochten ook

Phytosun Aromakit Vitality kopen

Je kan Phytosun Aromakit Vitality van het merk Phytosun, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten