€ 12,95
€ 11,66
(€ 116,60 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,29)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Phytosun Aromakit Relax

De weldadige werking en de heerlijke geur van de Essentiele Olie Lavendel abrialis beïnvloeden geest en lichaam op een positieve manier en geven je een prettig en ontspannen gevoel. Deze olie vermindert de mentale vermoeidheid, brengt je geest tot rust en in evenwicht waardoor ze bijdraagt aan een gezonde, diepe slaap. Bovendien werkt deze olie lokaal verzachtend bij snij-, schaaf- & brandwondjes of jeuk.
 
Met behulp van de ingesloten Aromaverspreider kan de olie verneveld worden. Gebruik de verspreider op het nachtkastje, in het toilet, in de linnenkast, op kantoor … Verwijder de dop van het flesje samen met de druppelteller (met behulp van een doekje).
 
Plaats het flesje olie in het houten houdertje en steek het houten stokje in het flesje.
 
Zet de Aromaverspreider op de gewenste plaats. Wil je zeker zijn dat de verspreider niet omvalt, maak dan gebruik van de kleefstrip op de achterkant van het houdertje om het vast te kleven.

Gebruik van Phytosun Aromakit Relax

• Bij slaapproblemen: zet de Aromaverspreider in je nabijheid & laat hem de hele nacht openstaan. Wil je dit effect nog extra versterken, dan kan je voor het slapengaan 1 tot 5 druppels aanbrengen op borst en/of polsen of doe 3 a 6 druppeltjes op een zakdoekje en leg dat op het hoofdkussen. Je kan de olie ook vernevelen via een elektrische verstuiver van Phytosun.
• Bij kortstondige stress: zet de Aromaverspreider in je nabijheid gedurende de hele dag. Wil je dit effect nog versterken, dan kan je 1 tot 5 druppels aanbrengen op je borst en/of polsen of doe 3 a 6 druppels op een sjaal of zakdoekje en inhaleer. Dat mag je 3 tot 5 keer per dag doen. De olie vernevelen via een elektrische verstuiver van Phytosun is een andere mogelijkheid.
• Bij huidaandoeningen: deze Essentiele Olie kan zonder het minste  risico puur op de huid aangebracht worden. Bij jeuk van bv. Een muggenbeet of brandnetels: 2 druppels puur aanbrengen; bij (schaaf) wonden, schrammen: 3 druppels aanbrengen en dit 4 keer per dag; bij eerstegraadsbrandwonden of roodheid door zonnebrand: 3 druppels puur lokaal opbrengen en/of 15 druppels toevoegen aan het badwater.

Ingrediënten Phytosun Aromakit Relax

Essentiële Olie van Lavendel abrialis (Lavandula hybrida abrialiskloon)
Oorsprong: Europa
Producerend orgaan: bloemen
Biochemische specificiteit: linalol, linalylacetaat, kamfer (9%)

Waarschuwing

Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Van zonlicht vrijwaren.
Vanaf 7 jaar. Niet voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding
geven. Raadpleeg de verpakking en bijsluiter voor gebruik.
€ 12,95
€ 11,66
(€ 116,60 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Phytosun Aromakit Relax kopen

Je kan Phytosun Aromakit Relax van het merk Phytosun, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Slaap-Ontspanning