€ 13,60
€ 10,74
(€ 107,40 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 2,86)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Phytosun Aromakit Purify

De Essentiele Olie van Eucalyptus radiata is een van de meest bekende en gebruikte oliën. Eucalyptus radiata ondersteunt de weerstand, werkt slijmoplossend, verlicht bij keelproblemen en maakt de luchtwegen vrij. Dankzij de zuiverende werking kan de olie gebruikt worden om ruimtes atmosferisch te zuiveren, zeker in periodes van winterkwaaltjes.
 
Met behulp van de ingesloten Aromaverspreider kan de olie verneveld worden. Gebruik de verspreider op het nachtkastje, in het toilet, in de linnenkast, op kantoor …
 
Verwijder de dop van het flesje samen met de druppelteller (met behulp van een doekje). Plaats het flesje olie in het houten houdertje en steek het houten stokje in het flesje.
 
Zet de Aromaverspreider op de gewenste plaats. Wil je zeker zijn dat de verspreider niet omvalt, maak dan gebruik van de kleefstrip op de achterkant van het houdertje om het vast te kleven.

Gebruik van Phytosun Aromakit Purify

• Bij een verlaagde weerstand of luchtwegproblemen: zet de Aromaverspreider in je nabijheid. Wil je dit effect nog extra versterken, dan kan je 1 druppel aanbrengen op borst en/of polsen of doe 3 a 6 druppeltjes op een sjaal of een zakdoekje en inhaleer. ’s Nachts kan je een zakdoekje met olie op het hoofdkussen leggen. Je kan de olie ook vernevelen via een elektrische verstuiver van Phytosun.
• Atmosferisch zuiveren: zet de Aromaverspreider op een centrale plaats in de gewenste ruimte. Versterk dit effect door ook enkele druppels aan te brengen op de deurmat, het tapijt, in een potje met water … De olie vernevelen via een elektrische verstuiver van Phytosun is een andere mogelijkheid.
• Bij keelproblemen: breng 1 druppel Essentiele Olie Eucalyptus radiata  op een neutrale tablet, een broodkorstje of in een eetlepel honing en nuttig 2 a 3 keer per dag. Nooit meer dan 6 druppels per dag innemen.

Ingrediënten Phytosun Aromakit Purify

Essentiële Olie van Eucalyptus radiata (Eucalyptus radiata)
Oorsprong: Australië, Afrika
Producerend orgaan: bladeren
Biochemische specificiteit: 1,8-cineol, α-terpineol, citrals

Waarschuwing

Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Van zonlicht vrijwaren. Niet voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Raadpleeg de verpakking en bijsluiter voor gebruik. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden als een correcte dosering en gebruiksmethode gehanteerd wordt, namelijk: Op de huid: nooit onverdund op de huid aanbrengen. Verdun 1 druppel Eucalyptus radiata in een eetlepel Plantaardige Olie (bv. Macadamia) en breng max. 2 keer per dag aan op de borst. Via verstuiving:  met de Aromaverspreider of 2 a 5 druppels volgens het type elektrische verstuiver, 2 a 3 keer per dag.
€ 13,60
€ 10,74
(€ 107,40 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Phytosun aromakit purify

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    een prima artikel voor een prima en voordelige prijs, bij mij staat het in de badkamer en het geeft een aangename en verfrissende geur, en het gaat lang mee

Phytosun Aromakit Purify kopen

Je kan Phytosun Aromakit Purify van het merk Phytosun, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Zuiverend