€ 11,20
€ 9,86
(€ 197,20 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 1,34)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pranarom Marjolein Echt Bio Essentiële Olie 7444

eze geurige, winterharde plant afkomstig uit Noord-Afrika heeft ovale donkergroene bladeren en kleine witte bloemen. Wanneer men de blaadjes tussen de vingers wrijft, geven ze een zeer zoet en kruidig aroma vrij dat door iedereen geapprecieerd wordt. Echte marjolein geeft een waardevolle essentiële olie voor alle ziekten met oorzaak in het zenuwstelsel. In deze gevallen blijft ze een onmisbaar product, want ze zal de diathese van de patiënt herstellen door de zenuwafwijkingen in evenwicht te brengen.

Gebruik van Pranarom Marjolein Echt Bio Essentiële Olie 7444

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: +++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: -
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
Doordat de huid ook de gevolgen van stress ondergaat en dat veroudering van het huidweefsel met zich meebrengt, kan u 1 druppel van deze essentiële olie toevoegen in een dosis van uw reinigingsmelk.

Waarschuwing

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Pranarom Marjolein Echt Bio Essentiële Olie 7444 5 ml
€ 11,20
€ 9,86
(€ 197,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom marjolein echt bio essentiële olie 7444

Schrijf een review
  • 5/5
    Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
    Beoordeeld door
     
    zeer goed relaxerend. Marjolein etherische olie is een regulator van het centrale zenuwstelsel (combinatie van actieve bestanddelen van tegengestelde werking, sympatholytische esters en linalol enerzijds, sympathicotone terpenen anderzijds). Over het geheel genomen blijft het anxiolytisch (d.w.z. tegen angst).

Pranarom Marjolein Echt Bio Essentiële Olie 7444 kopen

Je kan Pranarom Marjolein Echt Bio Essentiële Olie 7444 van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën