€ 5,28
€ 4,07
(€ 40,70 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 1,21)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/10/2018
Pranarom Lavandin Abrialis Bio Essentiële Olie 10 ml
Pranarom Lavandin Abrialis Bio Essentiële Olie 10 ml
€ 5,28
€ 4,07
(€ 40,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom lavandin abrialis bio essentiële olie

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De geur van deze lavendel is echt diep en dicht. Een werkelijk evenwichtige geur die tegelijkertijd zacht en ondersteunend is. Deze parfumtype zal je vergezellen gedurende de hele dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lavendel is een noodzakelijke essentiële olie!!! Ontspannend, geurig, het stelt gerust, het laat toe de pijn te verzachten, dus noodzakelijk!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De essentiële olie van lavendel is een olie die je zeker moet hebben, het helpt in vele situatie zowel in de zomer als in de winter. De bekende geur is voor iedereen aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de Lavendel Bio om de huidproblemen van mijn hond te behandelen. Wanneer hij zich krabt en kleine wondjes veroorzaakt, verzacht en kalmeert dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wat kan ik zeggen behalve dat het een olie is die zeer lekker ruikt, maar dat is subjectief (mijn man houdt niet van deze geur); en het lijkt me bekend van wat ik kan lezen van de kwaliteit?

Pranarom Lavandin Abrialis Bio Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarom Lavandin Abrialis Bio Essentiële Olie van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën