€ 25,95
€ 21,54
(€ 43,08 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 4,41)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Herbalgem Transigem Complex Bio

Transigem
Bevoirdert de intestinale transit dankzij de synergie van jonge bladeren van vlier en rozemarijn. De vlier, een bodemzuiverende plant, traditioneel gekend om haar transformerende werking op organische materialen, werkt als een echte 'straatveger' op het intestinale ecosysteem. De werking van de vlier wordt versterkt door de associatie met vers gemberextract dat de overmatige warmte verspreidt en een zachte beweging van de darmspieren bewerkstelligt. Rozemarijn wordt beschouwd als een grote leverdraineur en bevordert elke vorm van eliminatie. De moedertinctuur van stinkende gouwe versterkt de werking van deze laatste.

Indicatie

Regelmatige transit.

Ingrediënten Herbalgem Transigem Complex Bio

Actieve bestanddelen:
Jonge bladeren van vlier en rozemarijn, extracten van gember en stinkende gouwe, kaneelaroma.
Herbalgem Transigem Complex Bio 50 ml
€ 25,95
€ 21,54
(€ 43,08 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herbalgem transigem complex bio

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Souffrant de constipation chronique, mon médecin homéopathe m'a conseillé d'essayer ce médicament que je prends maintenant depuis 2 semaine et il semble faire effet mais il est encore trop tôt pour juger pleinement d'où le 4/5
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met Herbalgem Transigem druppels kan heel goed naar toilet gaan. Het is ook handig om overal mee naar toe te nemen want je hebt geen water nodig om die druppels in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De termijnen werden gerespecteerd. De verpakking was onberispelijk. De producten werd verzegeld. De prijs is lager dan die in andere zaken. Ik zal zonder twijfel opnieuw op deze website en dit product bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wat kan ik hierover zeggen? Het is mijn echtgenote die het gebruikt, maar het lijkt dat dit complex haar goed bevalt.

Herbalgem Transigem Complex Bio kopen

Je kan Herbalgem Transigem Complex Bio van het merk Herbalgem, geproduceerd door HERBALGEM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Gemmotherapie