€ 24,40
€ 21,72
(€ 43,44 / l)
Bespaar 11% (€ 2,68)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Herbalgem Depuraseve Berkensap

Het berkensap dat uitsluitend in de lente kan opgevangen worden, zuivert het lichaam van de reeds lang opgestapelde afvalstoffen en toxines. De doorgang van het berkensap van de wortels tot de stam zorgt dat het sap gedynamiseerd wordt en rijk is aan mineralen. Het resultaat is een levend biologisch water dewelke in staat is het organisme te regenereren.

€ 24,40
€ 21,72
(€ 43,44 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Herbalgem Depuraseve Berkensap

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Op aanraden van een vriendin berkensap aangeschaft. Goed als zuiveringskuur in voorjaar en najaar. In het begin voel je het wel aan de darmen. Maar voor de rest voel ik niet zoveel verschil.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Aan het einde van de winter hebben we vaak de behoefte om ons lichaam te "reinigen". Herbalgem is perfect, met dit berkensap waarvan de deugden bekend zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Geen vieze smaak en na twee weken zichtbaar resultaat qua reiniging van toxines. Goed voor huid en haar, maar het moet wel even 'inwerken' waardoor ik twee flesjes aan zou raden om te kopen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Herbalgem Depuraseve Berkensap kopen

Je kan Herbalgem Depuraseve Berkensap van het merk Herbalgem, geproduceerd door HERBALGEM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Gemmotherapie